UPOZNAJTE KHY

Stiže modni brend Kylie Jenner: Ovako izgledaju komadi s njezinim potpisom, a poznate su i cijene

25.10.2023 u 20:49

Bionic
Reading

Ovog utorka poznata beauty mogulica i članica najpoznatije reality obitelji na svijetu podijelila je vrlo intrigantnu i također vrlo nejasnu objavu na Instagramu najavljujući lansiranje...nečega

'Upoznajte khy', napisala je Jenner svoju objavu, koja uključuje sliku poslovne žene kako sjedi na podu u kožnom balonu i crvenim salonkama. Također je označila novi Instagram račun oznakom @khy. Pa što Khy zapravo predstavlja?

U srpnju je otkriveno da Kylie Jenner pokreće vlastitu modnu liniju uz pomoć Jensa i Emme Grede, supružnika koji stoje iza brenda Skims njezine polusestre, Kim Kardashian i brenda Good American s potpisom Khloé . Sada će ta linija odjeće ugledati svjetlo dana.

Modni brend naziva Khy, koji označava Jennerin nadimak, planira lansiranje kolekcija nastalih u suradnji s različitim gostujućim dizajnerima tijekom cijele godine, s ciljem kreiranja avangardnih i modno naprednih odjevnih komadia, ali po pristupačnoj cijeni. Debitantska kolekcija, koju je tim Kylie Jenner osmislio s berlinskim brendom Namilia, uključuje niz hlača, kaputa, topova i donjih slojeva od umjetne kože, u širokom rasponu veličina.

'Cijela linija doista je inspirirana mojom osobnom garderobom i različitim raspoloženjima u kojima se znam nalaziti', izjavila je, za Wall Street Journal istaknuvši da je debitantska kolekcija vrlo 'King Kylie'.

King Kylie, naravno, još je jedan od njezinih nadimaka, persona koju je razvila tijekom svoje Tumblr ere.

Hoće li modni brend Kylie Jenner doista biti pristupačan? Za sada, da. Cijene se kreću od 45 eura, dok najskuplji artikl u debitantskoj kolekciji iznosi manje od 200 eura.

Kako je otkriveno, debitantska kolekcija novog brenda Kylie Jenner u prodaji će biti dostupna od 1. studenog, a već je dopustila prijavu za 'raniji pristup' na web stranici khy.com.

  • +3
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia