hit torbica

Tako chic i pristupačna: Zaboravite na skupe torbe, trendseterice su otkrile ovaj model

22.10.2023 u 13:03

Bionic
Reading

Trendseterice i slavne obožavateljice mode možda su 'slabe' na skupocjene Birkin i Baquette torbe, no njihovim ormarima krije se i cjenovno znatno pristupačnija, a vrlo trendi torbica. Nema sumnje, za torbicama brenda Aupen vlada prava pomama

Brend Aupen sa sjedištem u Brooklynu – čije je ime nastalo spojem riječi autentično ('authentic') i otvoreno ('open') - izvor je novih omiljenih 'It' torbica slavnih, nudeći elegantne, chic torbice koje utjelovljuju tihu luksuznu estetiku za manje od 500 dolara.

Kylie Jenner bila je među prvim slavnim trendsetericama koja je nosilo Aupen dizajn, odabravši originalnu verziju torbe Fearless zakrivljenog dizajna (340 dolara) za šetnju Manhattanom u studenom prošle godine.

'Svi smo bili presretni i oduševljeni što smo vidjeli našu kreaciju vani', kaže dizajnerski tim - koji želi ostati anoniman - za Page Six Style o ključnom trenutku, prisjećajući se 'navale potražnje' koja je nakon toga uslijedila. 'Upravo je Kylie Jenner razlog zašto modela Fearless vrlo često nema na zalihama,' dodaju.

Tijekom nekoliko narednih mjeseci Aupen se počeo pojavljivati po cijelom Hollywoodu. Taylor Swift prošetala je model Nirvana (340 dolara) s pletenom ručkom i svjetlucavim zlatnim dodacima; prvo na vjenčanju Jacka Antonoffa u kolovozu, a zatim ponovno tijekom izlaska s Travisom Kelceom u listopadu.

Rita Ora je u međuvremenu nosila Ignite model s lančićima i preklopom (230 USD) tijekom New York Fashion Weeka, a Jennifer Lawrence, Gabrielle Union i Karlie Kloss dodale su Fearless model (340 USD) u svoje ormare.

  • +2
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali najveći hit brenda je nedvojbeno tanka, asimetrična torba Purpose (180 USD), kakva se može vidjeti na Hailey Bieber, Oliviji Rodrigo, Dakoti Johnson, Nini Dobrev i Gal Gadot. Cijenom manjom od 200 dolara, zasigurno je među najpovoljnijim Aupenovim modelima.

'Pod utjecajem umjetnosti i arhitekture, htjeli smo se odmaknuti od ideje savršenstva i prigrliti nepravilnosti te istinski cijeniti ljepotu sa svim njezinim nedostacima,' tim objašnjava svoje prepoznatljive asimetrične oblike.

'The Purpose je manje veličine od Nirvane i Fearlessa, pa mnoge djevojke nose Purpose za noćni izlaske, a Nirvanu ili Fearless za dnevne prilike,' dodaju.

  • +4
Aupen torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo