top izbor

Supruga britanskog premijera oduševila stajlingom: Nosi brend koji stvara najljepše proljetne haljine

05.05.2023 u 18:14

  • +5

Jill Biden i Akshata Murthy

Izvor: Profimedia / Autor: OLI SCARFF / AVALON / IMAGEPLOTTER / AVALON / JUSTIN NG / AVALON / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Pripreme uoči kraljevske krunidbe u punom su jeku, a u prijestolnicu Velike Britanije stižu uzvanici. Među njima je i Jill Biden koja se susrela s Akshata Murthy. Supruga premijera Rishija Sunaka pažnju je privukla odabirom haljine

Supruge Joea Bidena i Rishija Sunaka, nasmijane i odlično raspoložene susrele su se su Downing Streetu uoči kraljevske krunidbe. Jill Biden tijekom vikenda koji će obilježiti službena krunidba kralja Charlesa predstavljat će svog supruga, predsjednika SAD-a Joea Bidena.

Prva dama i premijerova supruga susrele su se s veteranima i posjetile lokalnu školu prije sastanka s osobljem američkog veleposlanstva u Vauxhallu. A Jill Biden kasnije će se susresti i s kraljem Charlesom.

Za susret s Akshatom Murthy posenula je za već provjerenom kombinacijom boja. Jarko ružičastu midi haljinu spojila s tankim kaputom identične nijanse, a jednobojni stajling 'razbila' slingback sandalama koje su rezultata suradnje modne kuće Dior i Rose Mutabilis. Čini se kako je američka prva dama ovog vikenda vjerna upečatljivoj nijansi stajlinga. Naime, haljinu slične nijanse odjenula je i sam dolazak u Veliku Britaniju, a modni znalci s nestrpljenjem očekuju što je pripremila za samu završnicu krunidbenog vikenda.

S druge strane, Akshata Murthy, supruga premijera Rishija Sunaka, poglede je privukla suptilnijim modnim izborom. Modni zaljubljenici odmah su prepoznali da se radi o haljini modne kuće Rixo.

Prepoznatljivi printovi britanskog brenda postali su čest i vrlo drag izbor za velike prigode tijekom posljednjih nekoliko godina, a ovaj model midi kroja osvaja retro ovratnikom i patchworkom s motivima cvijeća i šahovnice. Uz to, haljina koja nosi naziv 'Kerrie' izrađena je od svile, a premijerova supruga uparila ju je s LK Benett salonkama, također vrlo omiljenim brendom među modno osviještenim i elegantnim Britankama.

  • +4
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia