VANNA:

'Suprug mi je ukrao srce kratko i efikasno'

27.05.2014 u 15:40

Bionic
Reading

Za desetak dana ponovno će se čuti stari hitovi ET-ja u novom ruhu kako bi njihov zvuk bio usklađen s novim dobom

'Nikad nisam protiv toga da se pleše. Nedavno sam bila na proslavi mature u Koprivnici i komentirali smo da smo uvijek koristili slobodne trenutke za ples', izjavila je Vanna na Narodnom radiju, promovirajući novu plesnu pjesmu 'Lopov'.

Pjevačica je bila gošća u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' priznavši da se u lopovluku rijetko puta našla. 'Nikad nisam ništa ukrala u dućanu, ali zato su meni u devedesetima ukrali sve stvari iz ruksaka dok sam bila u šopingu u Berlinu', pojadala se Vanna, a kazala je i da ne bi ukrala ničiji imidž, ali bi rado voljela imati deblju kožu, poput nekih kolega.

'Svjesno nisam nikad nikome ukrala ideju za pjesmu, ali kad bih mogla prisvojiti neke hitove, bili bi to 'Cesarica', 'Galeb i ja', 'Ne dirajte mi ravnicu' i 'Ruža Hrvatska'', izjavila je Vanna, kazavši da je suprug Andrija ukrao njeno srce 'kratko i efikasno'.

Pred Vannom je skorašnji koncert u Sarajevu, nakon kojeg planira snimiti videospot za 'Lopova', autorsku pjesmu koju je napisala zajedno s dugogodišnjim suradnikom i porinovcem Predragom Martinjakom Peggyjem. I sama se dotakla hrvatske diskografske nagrade.

'Drago mi je što su ove godine prepoznati neki ljudi, poput grupe Silente. S Porinom sam nekako od početka, ali mi se čini da se trebao pomaknuti glasački ukus. Točnije odmaknuo se ukus od komercijalne glazbe i žao mi je što neke stvari, koje nisu totalni shit, prođu nezapaženo. U posljednje vrijeme i ja sam u kategoriji nezapaženih', rekla je Vanna, a ovih dana priprema se i za gledanje utakmica na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

'Oduvijek sam strastvena navijačica, ona koja je toliko glasna da bi trebala gledati nogomet iza zatvorenih vrata. Pripremam se i već se ljutim zato što Niko Kranjčar ne ide na SP', rekla je Vanna te taman uoči početka Prvenstva planira predstaviti i nove verzije starih hitova grupe ET. 'Tri DJ-a izrazila su želju napraviti facelifting starih pjesama i prilagoditi njihov zvuk 2014. Prije nekoliko dana sve sam to čula u studiju i ne znam što mi se više sviđa. Ponosna sam na ono što smo napravili prije dvadeset godina i što to i sada dobro zvuči', rekla je Vanna, a u emisiju se javio i Boytronic najavivši da ćemo nove verzije čuti za desetak dana.

'Upravo radimo na pjesmi 'Drugo ime ljubavi'. Bit će to jedina balada u kolekciji hitova, ali i to će biti drugačije', rekao je Boytronic. Nekadašnji članovi ponovno su se sastali, ali o zajedničkom koncertu zasad ništa. 'Nismo razgovarali o nastupima. Teoretski je moguće, ali zasad još nemamo ništa što bi bilo opipljivo i konkretno', rekla je Vanna.