Douglas Beauty sale ponuda

Summer beauty rutina: proizvodi bez kojih ne idemo na godišnji odmor

04.08.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Sve što trebate ovog ljeta potražite u Douglas Beauty sale ponudi na popustu do -50%

Ljeto diktira nešto drugačiju rutinu njege. Kada je u pitanju kozmetika i visoke temperature vodimo se zlatnim pravilom manje je više. U periodu kad se trudimo odmoriti od previše kozmetike i prije svega želimo osjećaj prozračnosti, ne smijemo zaboraviti da je riječ o periodu u kojem su neki proizvodi must have.

Izloženost suncu, soli, vjetru i visokim temperaturama u ljetnim danima dovodi do dehidracije. Većina je sigurno pomislila na njegu kože; hidratizirajuće losione i kreme za tijelo kojima su se već opremili za ovu sezonu, ali često zaboravljamo da su ljeto, plaža, morska voda i vrućine jednako nepovoljna kombinacija za zdravlje naše kose. Za vrhunsku njegu kose nisu presudni profesionalni tretmani u frizerskim salonima. Pravilna njega počinje prilikom odabira šampona i regeneratora od kojih ljeti tražimo posebnu razinu hidratacije i hranjivih sastojaka.

Naravno da ni skin care nije manje bitan, pogotovo ljeti kada naš najveći organ treba posebnu njegu. Hidratacija, hidratacija i još malo hidratacije. Krenut ćemo od lica koje ljeti zazire od pozamašnih slojeva make up-a jer želimo omogućiti koži da diše. Ne smijemo dopustiti da ljetna neopterećenost postane zanemarivanje. Ljetni mjeseci bez njege nikako nisu opcija, visoke temperature znače da treba pojačati zaštitu i hidrataciju. Na prvom mjestu je neupitno proizvod sa SPF-om, u obliku kreme ili fluida, a za dodatan boost hidratacije ljeti birajte proizvode koji zadržavaju vlagu i pružaju intenzivnu revitalizaciju.

Ako ste čak i ljeti od onih koji se teško odvajaju od make-upa, bez brige, nećete pogriješiti s laganom podlogom, bronzerom, highlighterom i umjerenim slojem maskare.

Završni touch svake beauty rutine, pa tako i ljetne, je bio i ostaje odabir parfema. Za dnevne varijante ljeti su uvijek bolji izbor svježi i laganiji mirisi, a za posebne trenutke i duge ljetne noći ne zamjeramo ni nešto sofisticiranije i intenzivnije note.

Posjetite Douglas parfumerije ili douglas.hr i iskoristite pogodnosti Beauty sale ponude i popuste do 50%. U bogatoj ponudi popularnih brendova, uvjereni smo da ćete pronaći baš ono što vam treba za ljetne avanture!

  • +5
Douglas Beauty sale ponuda na popustu do -50% Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo