ODVAŽaN TREND

Suknje u ovom izdanju dominirat će modnom scenom u narednim mjesecima

21.10.2023 u 19:33

Bionic
Reading

Ako postoji jedan trend koji je obilježio 2023. godinu, to je transparentnost. Trend prozirnih komada nastavit će svoju dominaciju i u novoj godini u obliku suknje koja preuzima elemente modela slip kroja

Od modnih pista, preko crvenih tepiha, do gradskih ulica, čini se da je transparentna odjeća postala sasvim uobičajenom.

Ovaj trend ponajviše je zaživio u dizajnerskim kolekcijama za sezonu proljeće/ljeto iza nas, a objeručke su ga prihvatile brojne ljubiteljice mode, poznate trendseterice i dame iz svijeta slavnih.

Kate Moss Izvor: Profimedia / Autor: JOHN NACION / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Britanska ikona stila Kate Moss u prozirnoj Saint Laurentovoj haljini nedavno je osvanula na ulicama New Yorka, a supermodel iz 90-ih Cindy Crawford s 57 godina odvažila se uskočiti u prozirnu haljinu modne kuće Versace za potrebe revije Vogue World održane u Londonu.

Bez obzira na dob, stas ili visinu onih koji podržavaju ovaj odvažan trend, usuditi se biti transparentan postaje sinonim za preuzimanje potpune kontrole nad svojim tijelom. Nakon ludila koje je vladalo oko prozirnih haljina slip kroja, modela tipičnih za modnu eru 90-ih, koji se ističu svojim svilenkastim materijalom i tankim naramenicama, u misiji osvajanja modnog svijeta na red je došla transparentna suknja.

Odgovarajući na entuzijazam ljubitelja mode izazvan trendom vidljivog donjeg rublja, koje ističu brendovi poput talijanskog Guccija, Dolce & Gabbane i Etra, u narednim mjesecima, točnije novoj sezoni proljeće/ljeto, suknja će biti odvažnija nego ikada.

  • +4
Kombinacija suknje i hlača na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: RICK GOLD / CAPITAL PICTURES / PIXELFORMULA / SIPA PRESS / ZEPPELIN PHOTO / AVALON / PROFIMEDIA