ŠEST 'NE'

Stvari koje cure mrze u vezi

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 27.09.2010 10:25
  • Objavljeno 27.09.2010 u 10:25
tinejdžeri

tinejdžeri

Izvor: sxc.hu / Autor: sxc.hu

Ponekad i pametni, zgodni, simpatični i zabavni dečki ne mogu dugo zadržati curu, a onda poslije lome moždane vijuge pitajući se u čemu su pogriješili. Jednostavno je – postoje stvari s kojima ćeš je vrlo lako otjerati od sebe već na samom početku veze

Posesivnost

Niste zajedno, ti si sa svojim društvom, a ona sa svojim, međutim ti joj šalješ poruke, zoveš, a kada dođeš kući, provjeravaš i Facebook? Hm, ovo je zaista grozno. Povjerenje je jedna od najvažnijih stvari u vezi, bila ona na početku ili ste već dulje zajedno. Stoga nemoj sve upropastiti provjeravajući svaki njezin korak.

Ravnodušan si prema svemu

Cure vole komplimente, ali ako na svako pitanje odgovaraš da je sve super, sve je OK, zapitat će se jesi li iskren i nije li ti možda svejedno. Naime, ako te pita kako se obukla i kako ti se čini njezina frizura, nemoj baš svaki put odgovarati kako je sve odlično. Cura će uvijek više cijeniti tvoju iskrenost, a ako sazna da muljaš, samo ćeš je otjerati od sebe.

(Pre)škrt si

Svi znamo da su vremena teška i rijetko tko ima novca na razbacivanje, ali ako je pozoveš na pizzu i pritom platiš samo svoj dio, a od nje očekuješ da plati svoj ili, još gore, stalno očekuješ (bolje rečeno, osjetiš olakšanje kada ona vadi novčanik) da ona sve plati. Nadalje, škrtost se može manifestirati na mnogo drugih načina – npr. radije joj zakucaš na vrata nego da potrošiš koju kunu na poziv ili poruke i to joj otvoreno govoriš. Škrtost u materijalnim stvarima često govori i o emocionalnoj i duhovnoj škrtosti, pa ćeš je sa svime prije otjerati nego pridobiti.

Forsiraš maženje

Iako ti je ona jasno dala do znanja da je seks još uvijek ne zanima, odnosno nije spremna, ti i dalje navaljuješ. Stalno je ljubiš, pipkaš i očekuješ nešto više. Iako joj možda govoriš da je sve to jer je voliš, vjeruj, ona će te prokužiti, a onda ćeš joj dosaditi i dat će ti nogu.

Govoriš o svojim bivšima

Možda želiš ispasti frajer, pa joj svako malo spominješ svoje bivše cure. No, ovim zapravo nećeš ispasti frajer, već sasvim suprotno i još k tome joj jako dignuti živce. Vrlo vjerojatno će se, k tome, zapitati: 'Pa, dobro, zašto je on sa mnom?!'

Prerano govoriš 'volim te'

U vezi ste dva dana ili jedan tjedan, a ti je već želiš iznenaditi i baciti na koljena izjavom: 'Volim te!' Pritisni kočnicu i urazumi se. Ovako će se samo pitati: a) je li ovaj normalan; b) kako me već može voljeti; c) laže li mi? No, koje god se pitanje pitala, sigurno će joj se pojaviti ogroman upitnik iznad glave, što sigurno nisi želio. Stoga s ovakvim izjavama pripazi i reci ih samo onda kada ih osjećaš duboko u srcu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi