HIT IZ 90-IH

Stvaraju figuru pješčanog sata: Haljinama s ovim zavodljivim detaljem nemoguće je odoljeti, a jasno je i zašto

10.07.2022 u 16:02

Bionic
Reading

Za ljeto sa stilom dovoljno je imati samo jedan zvjezdani komad u ormaru, haljinu u obliku pješčanog sata, kakva ponovno dominira modnom scenom

Udobne i elegantne u isto vrijeme, s velikom lakoćom osiguravaju dotjeran izgled bez puno razmišljanja. Ove haljine karakteriziraju otvori s obje strane struka i spajanje tkanine na trbuhu, s detaljem koji može varirati od običnog čvora do blistavog broša ili prstena. Zahvaljujući dizajnu nalik pješčanom satu, ističu obline i laskaju figuri, a upravo ove sezone uvjerljivo dominiraju policama trgovina.

  • +26
Haljine s prorezima Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U vremenima u kojima odjevni komadi s prorezima slove za jedan od najpopularnijih trendova, nimalo ne čudi popularnost koju uživaju haljine u formi pješčanog sata, a verzije s detaljem ringa pokazale su se najtraženijim. Po uzoru na kultni model kakav je 90-ih godina u 'Zgodnoj ženi' proslavila Julia Roberts, haljine s detaljem ringa danas su puno elegantnije.

Uz klasične minijaturne primjerke, sada se ističu verzije maksi dužine, kakve nude brojni dizajnerski brendovi uz bok popularnim high street trgovinama.