ZELENA RASKOŠ

Modno neustrašiva: Francuska diva na pragu 60-e sve je zasjenila na crvenom tepihu

23.10.2023 u 10:22

Bionic
Reading

'La passion de Dodin Bouffant' film je s francuskom divom Juliette Binoche u glavnoj ulozi. Nakon što ga je predstavila na novom izdanju Međunarodnog festivala u San Sebastianu, ovih dana to je isto učinila u Rimu

Na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu redatelj Trần Anh Hùng za film 'La passion de Dodin Bouffant' osvojio je Zlatnu palmu a njegova glavna zvijezda, 59- godišnja Juliette Binoche, sada ga je odlučila predstaviti talijanskoj publici.

U sklopu 18. izdanja Međunarodnog filmskog festivala u Rimu, poznata Francuskinja plijenila je posebnu pozornost na crvenom tepihu.

Poznata po odabiru kreacija s modnim twistom ni ovoga puta nije razočarala. Njezinim svečanim stajlingom u Rimu dominirala je smaragdno zelena haljina satenskog sjaja, koja je izgledala poput kompleta kratke jakne i duge suknje visokog struka.

Njezin gornji dio činio je detalj gumba i džepova, uz efektni bijeli ovratnik ukrašen presijavajućim kamenčićima zelene boje.

  • +4
Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: Backgrid / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako je otkriveno, riječ je o kreaciji koju je samo za 59- godišnju francusku divu stvorila talijanska Prada, a njezinu smaragdno zelenu boju istaknula je i parom sandala s platformom.

Jednostavnu frizuru konjskog repa s razdjeljkom, kao i cjelokupno izdanje, Binoche je oplemenila mnoštvom naušnica srebrnog sjaja.