MIKRO TREND SEZONE

Struk stavljaju u prvi plan: Hlače s ovim detaljem hit su među modnim ovisnicama

04.11.2022 u 15:01

Bionic
Reading

Htjeli si to priznati ili ne hlače niskog struka ponovno drmaju modnom scenom, nakon što su vrhunac popularnosti doživjele početkom milenija, a verzije s ovim efektnim detaljem učinile su ih viralnim komadom

Posljednjih sezona svjedoci smo oživljavanja svega onoga što se nosila na početku 21. stoljeća. Mini suknje, vruće hlačice ili cargo hlače nadahnute Y2K estetikom trijumfirale su kako na modnim pistama tako na društvenim mrežama.

THYLANE BLONDEAU

Nekada najljepša djevojčica svijeta sad je prekrasna djevojka: Lijepa Francuskinja sve je zasjenila u vrućim hlačicama

Pogledaj galeriju

Ovom popisu trendova na čijem povratku inzistira modna industrija dodaju se i hlače niskog struka, nalik modelima kakve su nosile tadašnje it djevojke poput Paris Hilton.

Dovoljno je samo pogledati prijedloge brendova poput talijanskog Miu Miu, jednog od najzaslužnijih za povratak trenda maksimalnog skraćivanja odjevnih predmeta, kako biste se uvjerili u njihov povratak.

Jedan od must-have komada u aktualnoj sezoni nesumnjivo su uredske hlače. S voluminoznim nogavicama, ove udobne i elegantne hlače nose se malo iznad bokova, a Y2K estetika istaknuta je detaljem podvrnutog pojasa.

Primjena ovog mikro trenda na klasične hlače vrlo je jednostavna, samo trebate preklopiti dio struka prema van, a brojni brendovi lansirali su vlastite verzije, u kojima je efekt preklopa struka već tvornički postignut. Kod nošenja hlača podvrnutog pojasa ključno je da se vidi pa će topovi ili odjevni predmeti koji ostavljaju dio trbuha otkrivenim biti oni koji će izvući maksimum iz ovog trenda.

  • +10
Uredske hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo