STRUČNO MIŠLJENJE

Četiri boje koje izgledaju dobro doslovno na svima

05.01.2018 u 07:21

Bionic
Reading

Prema riječima predstavnice vodeće kompanije za boje Pantone, neke od njih doista mogu naglasiti ponajbolje od svake žene bez obzira na njihovu put ili boju kose

'Pojedine nijanse djeluju laskavo na svim tipovima kože i boji kose jer osiguravaju savršen balans toplih i hladnih tonova', mišljenja je predstavnica kompanije Pantone Leatrice Eiseman, otkrivši četiri nijanse koje djeluju laskavo na svima.

Puderastoroza

Osim što djeluje laskavo na svim tipovima kože, ova specifična nijansa roza boje ističe prirodno rumenilo lica.

  • +5
Slavne dame u prljavoružičastim kombinacijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Boja patlidžana

'Boja patlidžana je uistinu svestrana nijansa', kaže Eiseman, ističući da s lakoćom može zamijeniti komade u klasičnim, neutralnim nijansama. Uz laskav efekt, boja patlidžana unijet će živost u kombinacije bez straha od odlaženja u modne ekstreme.

Crvena

Doista vrijedi ona famozna izjava dizajnera Billa Blassa koji je jednom rekao - kad ste u dilemi, obucite crveno. Ne samo da crvena boja zaustavlja promet, već svakoj ženi daruje onu željenu prednost. Ova klasična boja, osim što privlači poglede, nadopunjuje svaki ton kože i pritom izvrsno izgleda na fotografijama.

  • +5
Slavne dame u crvenim kombinacijama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Teal boja

Plavozelena boja, poznata i kao teal, daruje zdrav izgled kože. K tome, mnogo je prilagodljivija od tirkizne koja se ističe u ljetnim mjesecima. Iako djeluje izazovno za nošenje, ova specifična nijansa odlično će izgledati u kombinaciji s komadima u crnoj, smeđoj i ostalim neutralnim bojama, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi zvijezda ulične mode.

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia