SVJETLUCAVO IZDANJE

Stoji joj kao salivena: Nikolina Pišek zabljesnula u haljini Toma Forda

01.04.2023 u 21:45

  • +3

'Masked Singer'

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Bionic
Reading

Disco era zavladala je studijem showa 'Masked Singer' s poznatim damama u svjetlucavim izdanjima predvođenim voditeljicom Nikolinom Pišek

Petar Trbović, stilist RTL-ovog showa, u četvrtoj emisiji odlučio je odati počast disco eri pa su karizmatične 'Masked Singer' dive zablistale u šljokicama, resicama, kristalima i svime onime što će dodatno naglasiti svu raskoš i sjaj ovog televizijskog projekta.

Uz panelistice Antoniju Blaće i Nives Celzijus, Nikolina Pišek uspjela je posebno zablistati noseći dugu haljinu s potpisom slavnoga Toma Forda. U kombinaciji tila i presijavajućih šljokica, ova haljina stiže ravno iz aktualne kolekcije dizajnera te je dostupna u prodaji po cijeni od oko 4 tisuće EUR.

Neočekivani spoj sjajnih ljuskica i crne, spojenih u zavodljivu siluetu, posebno je laskao domaćoj voditeljici, a stajling je pratio futuristički nakit srebrnog sjaja.

Prošlotjednu emisiju 'Masked Singer' Nikolina je otvorila u haljini intenzivne žute boje i s potpisom britanske dizajnerice Stelle McCartney.

'Atmosferu proljeća u zraku željeli smo uvesti i u naš 'Masked Singer' studio pa smo se odlučili za toalete izražajnih boja koje pršte vedrinom i optimizmom' objasnio je tada stilist emisije.

  • +4
Nikolina Pišek Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAJA BOTA