NEOČEKIVANI REZULTATI

Što to muškarci najviše vole na ženama?

06.10.2011 u 08:22

Bionic
Reading

Muškarci vole ravnopravne žene, zaljubljuju se u žene koje uživaju u svome poslu, a važno im je i da im partnerica bude dobra suvozačica u automobilu. U pogledu žena, vole oni još mnogo toga

Što muškarci najviše vole na svojim ženama i djevojkama? Većina stvari koja vam je sada pala na pamet uopće nije u prvome planu. Naime, nekoliko istraživanja otkrilo je da se muškarci zaljubljuju u neke potpuno neočekivane stvari, piše portal Redbookmag.com. Otkrivamo vam o čemu je riječ!

Muškarci vole kada žena zavoli njihova kućnog ljubimca

1. Mnogi muškarci otkrivaju da jednostavno obožavaju kada njihove partnerice u nekim teškim situacijama jako dobro slušaju, ne govore i tješe dodirom.
2. Muškarci vole, kako pokazuje jedno istraživanje, kada ih žene ljube prije spavanja, ali i za dobro jutro. Takvo im ponašanje žena daje osjećaj ljubavi.
3. Kako je otkrilo jedno australsko istraživanje, muškarce jako razveseli pogled na njihovu partnericu dok spontano zapleše – primjerice u kuhinji. To u njima budi osjećaj ispunjenosti.

4. U jednom internetskom istraživanju muškarci su izjavili da ih u potpunosti obori s nogu kada njihove partnerice na početku veze zavole njihove kućne ljubimce
5. Iako smatraju da su oni bolji vozači, muškarci ipak vole da i žene tijekom vožnje budu suvozačice u pravom smislu te riječi. 'Volim kada i ona gleda pa me upozori na policijsku patrolu ili slobodno parkirno mjesto', rekao je jedan Amerikanac u istraživanju.
6. Muškarci vole kad su žene pomirbene. Naime, jedan muškarac u internetskom istraživanju istaknuo je kako na svojoj ženi najviše voli kada smiruje situaciju u kući i pomiruje posvađane strane.


7. Kako je pokazalo nekoliko istraživanja, muškarci obožavaju kada žene istinski uživaju u onome što rade. Ženina strast prema njezinu poslu očito pokreće njegove emocije.
8. Smisao za humor jedna je od glavnih karakteristika koju muškarci žele kod svojih dugoročnih partnerica. Ne čudi stoga što mnogi navode kako se upravo u tu osobinu svojih partnerica najviše zaljubljuju.
9. Naravno, muškarci vole kada njihove partnerice kuhaju. Zašto? To im stvara snažan osjećaj doma i topline te, kako se navodi u jednom internetskom istraživanju, stvaraju snažnije veze s partnericom upravo putem kuhanja. Ljubav očito ide kroz želudac

10. Muškarci vole kada ih žene, ničim izazvane, zagrle. 'Obožavam taj efekt iznenađenja. Zaleti se i zagrli me. Pokazuje da joj je stalo', ispričao je jedan od sudionika velike studije koja se bavila ljubavnim odnosima.
11. Muškarci vole i kada žena ima dobar apetit. Izjavili su u istraživanju jednog engleskog portala da im je strašno privlačno kada žena jede sa zdravim apetitom i bez dosadnog brojanja kalorija.

12. Kako pokazuje nekoliko istraživanja, muškarci vole snažne žene. 'Ne volim kada je žena pretjerano bespomoćna i potpuno nesamostalna', istaknuo je jedan Amerikanac u online istraživanju. Muškarci, dakle, vole ravnopravne žene.
13. Muškarcima je važno kako žena izgleda pa mnogi kažu da se zaljubljuju u to kada vide kako se žena brine za sebe. To im pokazuje da će se dobro brinuti i za njih. Osim toga, vole i kada im je partnerica lijepa i njegovana.