KONAČNO OTKRILA

Što Severina čini s novcem koji zarađuje?

23.03.2013 u 12:22

Bionic
Reading

'Nikad nisam ovisila ni o kome tako da sam morala početi raditi jer s Aleksandrom u Zagrebu živim u stanu za koji još uvijek plaćam kredit', kaže pjevačica

Severina danas kreće sa svojom turnejom 'Dobrodošao u klub' pa su pred njom brojna putovanja i poslovne obaveze. Baš zbog toga mnogi joj prigovaraju da se nije trebala tako brzo vratiti poslu te da se trebala posvetiti majčinstvu. No Severina ne sumnja u svoje majčinske sposobnosti. Naprotiv!

'S Aleksandrom mi je sve lako iako nisam mislila da ću se tako brzo vratiti na scenu, htjela sam uživati još malo i biti duže sa njim, ali sam naučila biti neovisna i sama plaćati svoje račune. Nikad nisam ovisila ni o kome tako da sam morala početi raditi jer s Aleksandrom u Zagrebu živim u stanu za koji još uvijek plaćam kredit. Pomažem i cijeloj svojoj obitelji. Zato se ovoliko i trudim, duplo više. Zato sam i snimila hrpu reklama da mogu financirati produkciju koncerta. Za ženu koja nema potporu sa strane to je i teško i izazov. Ali sam zato i duplo sretnija jer sam uspjela, karte su rasprodane gotovo u svim gradovima. I postala sam snažnija. Mislim da sam fantastična majka jer ću svojim primjerom između ostalog naučiti sina da ne ovisi ni o kome, da bude slobodan, da može biti što želi i uspjeti svojim vlastitim radom. I da cijeni žene gledajući moj primjer', otvoreno je rekla Severina u intervjuu za B92.

Iako je svjesna da možda više neće imati djece, kaže da još vjeruje u čuda: 'Svi mi kao mali sanjamo da ćemo imati puno djece, ali kada spojite realnost i snove ponekad je to neostvarivo. A morate imati i prijatelja u osobi s kojom imate dijete. Znate, mislim da veze i brakovi ne pucaju zbog nedostatka ljubavi nego zbog nedostatka prijateljstva I razumijevanja. Mada još vjerujem da su čuda moguća i da ću imati još djece.?