OPET ZAJEDNO ILI...

Što se to događa između Selene i Justina?

09.07.2013 u 10:26

Bionic
Reading

Iako mediji ovih dana nagađaju da su se teen zvijezde pomirile, neki izvori tvrde da oni samo žele ostati u prijateljskim odnosima

Spekulacije da su opet zajedno potaknula je zajednička slika na Instagramu povodom Dana nezavisnosti. Ipak, neki izvori kažu da to ne znači da su mlade zvijezde prozvane zajedničkim nazivom Jelena opet skupa.
 
'Oni samo pokušavaju ostati u prijateljskim odnosima', rekao je jedan izvor.

Predstavnici za medije Justina Biebera i Selene Gomez, zasad su bez komentara. Par je prekinuo u studenome 2012., a od tad se stalno šuška o pomirbi.

Justin se trenutačno nalazi na sjevernoameričkoj turneji, a nakon kratkog predaha u rujnu, nastavlja s turnejom: Azija, Južna Amerika i Australija. 
 


Selena Gomez također velikom turnejom promovira novi album 'Stars Dance' koja počinje idućeg mjeseca.
 
Vijest da su Sel i Biebs možda opet zajedno, uznemirila je njezine prijatelje koji misle da je njezina veza s Justinom nezdrava i ne žele gledati kako se pati nakon još jednog prekida.

Kada su Selenini prijatelji vidjeli najnovije fotografije na Instagramu, jako su se naljutili na nju.

Kako pišu američki mediji, svima su dosadile turbulencije u njihovoj vezi. Selenini prijatelji misle da je njezina veza s Justinom nezdrava i ne žele gledati kako se pati nakon još jednog prekida koji, po njihovom mišljenju, neminovno slijedi.
ekidi i mirenja stalno se izmjenjuju, a ona u svemu tome pati', kažu Selenini prijatelji kojima se Justin nikada nije previše sviđao. Žale što se ponovno pomirila s njim i strahuju za njezino emotivno stanje.