hit krpice

Što se nosi: Ovo su trenutačno najpopularniji modni komadi

20.12.2019 u 18:29

Bionic
Reading

Modni se trendovi mijenjaju nevjerojatnom brzinom pa se stalno pojavljuju 'hype' komadi koji vrlo brzo postaju predmet žudnje i za kojima luduju slavne blogerice i holivudske zvijezde

Kraj godine rezerviran je za uživanje u čaroliji Božića, a modne ovisnice zasigurno su već odabrale kakav stajliš komad koji bi voljele vidjeti ispod bora ove godine.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Whowhatwear.com je istražio kojih je to pet komada najtraženijih u prosincu, a vjerujemo da ste neke od ovih modnih poslastica i sami zapazili na nekim od poznatih fashionistica, instagramuša ili holivudskih zvijezda .

1. Khaite Zebra Boots

Upečatljive visoke čizme zebra uzorka s potpisom sve popularnijeg brenda Khaite omiljeni su modni dodatak nove ljubimice modnog svijeta, američke glumice Katie Holmes koja je nedavno proslavila 41-rođendan. Lijepa brineta ove je neobične čizme nosila u nekoliko prigoda i moramo priznati jako dobro joj pristaju, a osobito u kombinaciji s neodoljivim teddy kaputom.

2. Prada Hobo Bag

Prepoznatljiva vintage torba s potpisom kultnog talijanskog brenda nova je opsesija mnogih zaljubljenica u modu diljem svijeta, pa čak i Parižanki gdje su komadi s potpisom Prade traženiji od domaćeg Chanela ili Diora. Dizajn s početka 2000-ih upravo proživljava svoj veliki modni revival pa ne čudi da svi luduju za komadima koji odišu duhom tog vremena.

3. Nanushka vuneni kaput

Nije nikakvo čudo da su svi poludjeli za ovim šarmantnim zimskim komadom koji doista pristaje svakom stasu. Prekrasna boja i bezvremenski kroj laska svakoj figuri i u trenu podiže svaki stajling.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

downtown

Objavu dijeli ELNAZ . TANAZ . GOLNAZ (@thetripletsss)

4. Traperice 'Sunday' J Branda x Else Hosk

Kolaboracija manekenke Else Hosk i omiljenog brenda traperica J Brans rezultirala je trendi jeansom koji svi žele ovoga trenutka. Iako smo svjesni kako savršeni traper ne postoji, mnogi se slažu kako su traperice 'Sunday' jako blizu tom idealu.

5. Prada 'combat' čizme

Robusne visoke čizme ove su sezone apsolutni 'must have' usprkos paprenoj cijeni od 1450 dolara, a već su uočene na nogama Belle Hadid. Dakako, trgovine su preplavljene brojnom varijantama sličnih chunky combatica koje se sjajno sljubljuje s trendi trapericama ravnih nogavica ili maksi haljinama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sundays

Objavu dijeli Marie von Behrens (@mvb)