FASHION GURU

Borzanica se najbolje sredila od svih političarki, dok je Ruža Tomašić za izbornu noć odabrala plavu HDZ-ovu boju, samo ne znam kako će joj Škoro to oprostiti

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 06.07.2020 16:11
  • Objavljeno 06.07.2020 u 16:11
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: PATRIK MACEK/Marko Lukunic/PIXSELL

Stajlinzi naših političara i političarki u izbornoj noći bili su očekivano dosadnjikavi. Miroslav Škoro je za vruću ljetnu noć odabrao trodijelno odijelo s prslukom pa je čekajući rezultate sinoć imao još jedan razlog za preznojavanje. Biljana Borzan iz SDP-a i Katarina Peović imale su najbolje stajlinge, iako konkurencija i nije bila jaka, dok su najveći izborni dobitnik, kao i najveći gubitnik, Andrej Plenković i Davor Bernardić bili skoro da identično odjeveni

Ruža Tomašić

Ovaj materijal spojen sa strane nije najbolji modni trenutak, ali za ženu koja se fotografirala u uniformama i nije baš čula za riječ moda i moderno to je još i dobro. Za izbornu noć izabrala je plavu HDZ-ovu boju, tako da ne znam kako će joj Škoro to oprostiti. Vidite što radi briselska plaća, čak je i od Ruže uspjela napraviti barem donekle prividno modernu ženu.

Ruža Tomašić

Ruža Tomašić

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Biljana Borzan

Za razliku od Ruže, Biljana je ipak modno osviještena, kako bismo rekli - modernija žena. Siguran sam da nije pitala obitelj smije li nositi haljinu iznad koljena ili još k tome ljubičaste boje, kardinalske - mora da su se iz drugih stranaka prekrižili kad su je vidjeli. Jednostavan kroj lijepe boje: mogli bismo reći da se ona ipak najbolje sredila od političarki, makar konkurencija nije baš neka.

Biljana Borzan

Biljana Borzan

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Katarina Peović

Boje koalicije Možemo branila je Katarina Peović i rekli bismo da je i modno dobro branila jer njezina nepretenciozna ljetna haljina bila je pun pogodak. Sandale na petu i nehajno raspuštena kosa bili su kao stvoreni da proslave dobar rezultat.

Katarina Peović

Katarina Peović

Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nina Obuljen Koržinek

Nažalost, u HDZ-u nema baš žena, oprostite možda i ima, ali ja ih nisam uspio pronaći na fotografijama, osim ministrice kulture. Što reći na njezin stajling, kao i za kulturu - ništa.

Nina Obuljen Koržinek

Nina Obuljen Koržinek

Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Marija Selak Raspudić

Nakon ove slike morao sam drmnuti jedan pelin pa da mogu dalje komentirati njezinu kiklju. Baka-materijal čak i nije loš izbor, makar ne znam kako su joj dozvolili da odjene cvjetnu haljinu. Da nije tako zalizala kosu, cijeli stajling bolje bi izgledao, jer što je žena bez kose, kao i njezin muž bez brkova. Hm, a možda je to bio kompromis, zaliži kosu pa možeš odjenuti cvjetnu haljinu.

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić

Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić

Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Vladimira Palfi

Konačno je i njima došao kraj, jedino mi je žao što su još uvijek u Bruxellesu. Njezina haljina zelene boje koja lagano leluja na vjetru te raspuštena kosa pokazuju zapravo najbolje dosadu cijele te stranke.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Miroslav Škoro

Tako je predivnu ekipu okupio da, što god da je Škoro stavio na sebe, bio bi definitivno najbolje odjeven među njima. Već smo zašli u ljeto i temperature rastu preko 30 stupnjeva, ali i za jednog vojnika, oprostite, pogrešno, jednog pjevača stvarno je hrabro odjenuti trodijelno odijelo. Nije dovoljno što je stavio na sebe crnu boju, koju je valjda morao odjenuti, već je stavio i prsluče, tako da nije ni čudno da mu je vruće.

Miroslav Škoro

Miroslav Škoro

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Davor Bernardić

Taman kada je imao super odijelo koje mu je stajalo kao saliveno - morao je odstupiti. OK, svi su očekivali neki veliki rezultat, ali vjerojatno nisu kapacitirani da bi osvojili bolji, ali imati toliko zastupnika u Saboru isto tako nije loše.

Davor Bernardić

Davor Bernardić

Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

U Restartu su se našli i bivši predsjednici. Mesić je za Josipovića maneken, a i zna se odjenuti kako spada. Josipović kao da ide na ćevape u Makarskoj, dok Mesić ipak izgleda kao da će na kolač u Opatiji.

Ivo Josipović i Stipe Mesić

Ivo Josipović i Stipe Mesić

Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Andrej Plenković

Plenković i Bernardić - skoro pa su identično odjeveni. Nema se tu što nadodati jer kad se samo sjetite Škore i njegovog trodijelnog odijela, sve pada u vodu.

Andrej Plenković

Andrej Plenković

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tomislav Tomašević

Aktivist koji je dosljedan već dug niz godina nije baš obraćao veliku pažnju na to kako se treba odjenuti i došao je kao što i inače dolazi u Gradsku skupštinu, ležerno, kako i dolikuje njegovim godinama i idealu.

Tomislav Tomašević

Tomislav Tomašević

Izvor: Pixsell/Večernji list / Autor: Boris Scitar

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!