ZANIMLJIVA TEORIJA

Što izbor kupaćih gaća govori o njemu

22.07.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Razotkrili smo što izbor badića govori o pripadnicama ljepšeg spola, a sad su na red došli dečki i njihove kupaće gaće. Što li nam sve može otkriti njegov modni outfit za plažu? Naravno, riječ je o zabavnoj teoriji koju ne treba previše ozbiljno shvaćati

Dok bezbrižno uživaš na plaži i škicaš slatke dečke – što je omiljena zabava mnogih cura (otkrila je to nedavno i simpatična Vanessa Hudgens iz 'High School Musical' koja uživa u svom statusu solerice) – pokušaj ih dešifrirati analizom odabira kupaćih gaća. Pa krenimo!

1.Ako je u pripijenim malim kupaćim gaćama:
Ovaj dečko je vrlo samopouzdan i siguran u svoj izgled. Nimalo se ne srami svoga tijela i uživa privlačiti poglede. Pomalo je egocentričan i želi da se djevojka oko njega potrudi jer je uvjeren da za njegovo društvo postoji lista čekanja!

2. Ako nosi retro krojene kupaće (poput onih kakve su se nosile u 70-ima ili onih koje podsjećaju na uske bokserice): On se voli izdvajati svojim stilom i kad je na plaži. Uživa u koketiranju pa nije isključeno da u isto vrijeme ima nekoliko 'potencijalnih kandidatkinja za radno mjesto djevojke'. Sviđa mu se kad mu se laska i voli biti glavna faca u društvu.

 
3. Ako nosi vrećaste kupaće gaće: Ovaj dečko voli biti opušten i zabava mu je na prvom mjestu. Vrlo je društven, a iako obožava ludu zabavu s dečkima na moru, voli se upucavati curama, međutim rijetko se kad za koju iskreno zagrije. Nestalan je i njegovu je pozornost teško zadobiti.

4. Ukoliko je u sportskim bermudama kakve nose surferi: Takav dečko nema niti minute mira na plaži. Ili skače s mola, juri na biciklu ili s frendovima igra picigin ili odbojku na pijesku. Ako ti je ovakav momak zapeo za oko, najlakše ćeš ga zadiviti svojim sportskim vještinama. Ako pak nisi sportašica, probaj i nekim jednostavnim uletom jer nerijetko ovakvi dečki vole iskren i izravan pristup. Pa pokušaj, možda i upali! Ovakav model kupaćih obožava i mladi glumac Tyler Blackburn kojeg smo uočili u TV seriji Slatke male lažljivice. Tyler se prisjetio i smiješne epizode na plaži zbog kupaćih gaća.

'Bio sam s prijateljima s društvom i pokušao sam se održavati na daski. Međutim valovi su taj dan bili veliki - kao i moje kupaće gaće koje nisam dobro pričvrstio oko struka. Začas me je val poklopio, a svima na plaži se ukazala moja gola guza jer mi je val svojom jačinom skinuo kupaće. Frendovi su me zbog toga mjesecima zafrkavali', kaže Tyler.

5. Ako nosi neobične kupaće gaće s nekim ludim dezenom ili uočljivim printom: Ovakav momak često ima i odgovarajući ručnik ili neku kul tetovažu. On ne odustaje od svog stila ni na plaži i kod njega su detalji vrlo bitni. Zadivit će ga cura koja nije samo atraktivna već ima 'ono nešto' i koja će ga zaintrigrati svojim šarmom, elokvencijom i humorom. Ispod njegove površine kulera krije se često nježna romantična dušica. Sviđaju mu se djevojke koje imaju osobnost i koje su ga u stanju nasmijati. Iako je samouvjeren, zna se našaliti i na svoj račun i pravi je mamac za cure. No, oprez, njega je vrlo teško impresionirati.