PRAVA ISTINA

Što fotografije na Facebooku govore o njoj?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.01.2011 10:20
  • Objavljeno 28.01.2011 u 10:20
muškarac žena par ljubav

muškarac žena par ljubav

Izvor: Corbis / Autor: Emely/cultura/Corbis

O ženi koja vam se sviđa možete mnogo naučiti promatrajući njezine fotografije na popularnoj društvenoj mreži Facebook te na jednostavan i oku ugodan način saznati kakva je doista te što skriva

Greg Hartley, ekspert za govor tijela i ponašanje, koji se bavio analiziranjem fotografija brojnih poznatih, poput Brada Pitta i Angeline Jolie te Gerarda Butlera i Jennifer Aniston, otkriva što poručuju određene fotografije na Facebooku.

Fabio Cardoso/Corbis

Fabio Cardoso/Corbis

Izvor: Corbis / Autor: Fabio Cardoso/Corbis

Fotografije s vjenčanja mogu otkrivati njezine planove u budućnosti
Fotografije s kojih je izrezan bivši dečko

Stavljanje fotografija na kojima se nekada davno nalazio i njezin bivši dečko, prije nego što ga je izrezala, može otkriti koliko joj je ta veza značila te da ju je na neki način definirala ili jednostavno nije mogla pronaći druge fotografije na kojima izgleda tako dobro. Fotografije na kojima vam se smiješi njezin bivši mogu značiti samo jedno – da joj je on značio jako puno - te pokazuje koje fizičke predispozicije traži od muškaraca.

Fotografije s vjenčanja

Fotografije na kojima se zabavlja i smiješka na vjenčanju prijateljice vrlo lako bi mogle značiti da je i ona, baš kao i njene prijateljice, spremna skrasiti se. Stoga, ako vam to nije cilj, a na njezinom profilu se nižu albumi nazvani Vjenčanja jedan, dva i tri, možda je vrijeme da date petama vjetra.

Fotografije na kojima pozira

Poziranje uvijek u istoj pozi te guranje u sredinu prije fotografiranja nagovještava da joj manjka hrabrosti te da teško sama upravlja situacijom. Takav stav otkriva njezinu nesigurnost te nezadovoljstvo vlastitim tijelom. No ako je s prijateljicama satima gledala 'Top model' i vježbala poziranje, cijela teorija pada u vodu.

Fotografije na kojima se smije

Pregledavajući njezin profil sigurno ćete naići na mali milijun fotografija na kojima se smješka. Međutim, velika je razlika između lažnog i iskrenog smiješka. Radi li se o pravom smiješku, otkrit ćete ako bolje pogledate u kutove njezinih očiju koji bi morali biti skupljeni. Osmijeh sa zatvorenim ustima, osim da u trenutku fotografiranja nije bila baš raspoložena, može značiti i da se srami svojih zubi, stoga ne bi bilo malo bolje obratiti pažnju i na njih na sljedećoj kavi.

Fabio Cardoso/Corbis

Fabio Cardoso/Corbis

Izvor: Corbis / Autor: WIN-Images/Corbis

Otkačenim fotografijama poručuje da je zadovoljna vlastitim izgledom
Avanturističke fotografije

Poziranje prije bungee jumpa ili prije polijetanja zmajem otkriva njezinu divlju stranu. Očito takva djevojka nije tip osobe kojoj je najbitnija stvar na svijetu dobro izgledati, već se želi i dobro zabaviti. Način na koji pozira, ukočeno ili opušteno, odmah vam i otkriva kako se snalazi u novim i nepoznatim situacijama.

Fotografije ženskog izlaska

Poželjno je da djevojka ima prijateljice i žensko društvo s kojime može ponekad izaći u provod. Inače, mogla bi se poput pijavice zakačiti za vas, i to u samo nekoliko dana. Stoga su fotografije nje i prijateljica vrlo važne jer otkrivaju da održava redovite i prisne kontakte te ima društveni život.

Fotografije s djecom

Cijeli album vaše drage s djecom poznanika i prijatelja može značiti samo jedno – i ona želi jedno, i to ubrzo. Stoga, ako joj se na profilu počnu pojavljivati fotografije na kojima se smješka bebama, znate što vam se sprema.

Otkačene fotografije

Snimke na kojima skače, radi grimase i neobične poze otkrivaju da je takva djevojka zadovoljna vlastitim tijelom i izgledom te puca od samopouzdanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi