2CELLOS SNIMILI SPOT

Stjepan Hauser očaran atmosferom u pulskom Uljaniku

07.08.2014 u 17:28

Bionic
Reading

'Hvala svima na sjajnoj atmosferi sinoć u Puli!', napisao je u četvrtak Stjepan Hauser na Facebook stranici, zahvalivši tako fanovima za sudjelovanje u novom spotu, snimljenom u Klubu Uljanik u njegovom rodnom gradu

Naime, Luka i Stjepan pozvali su putem društvene mreže prijatelje da im se u što većem broju pridruže na snimanju novog video spota za obradu heavy metal klasika 'The trooper' Iron Maidena u kultnom klubu Uljanik u Puli. Istrani su tako imali privilegij u Uljaniku doprinijeti novom spotu i ujedno uživati u svirki popularnog dvojca i besplatnom pivu te družiti se s Lukom i Stjepanom.

Šulić i Hauser željeli su pravu rokersku atmosferu pa je bilo poželjno, iako ne i obavezno, odjenuti nešto u tom stilu. Klub je bio dupke pun, pretežito mlađih obožavatelja, a atmosfera, kao što Huser kaže, sjajna.

Početkom kolovoza, Stjepan Hauser otvorio je i profil na Instagramu. Trenutno je na novoj društvenoj mreži postavio 13 fotografija, a Hauserovu stranicu Instagrama slijedi već 1460 fanova.