KATIE HOLMES

Stiže vrijeme proljetnih haljina, a ova s neodoljivim uzorkom nas je osvojila u trenu

15.03.2022 u 12:21

Bionic
Reading

Katie Holmes, lijepa glumica koja se proslavila ulogom u teen seriji 'Dawson's Creek', bez obzira radi li se o nekom svečanom ili dnevnom izdanju, briljira svojim modnim stilom

Neokrunjena kraljica street stylea kad je u pitanju moda doista ne zna za greške te briljira svojim fantastičnim stilom.

Iako je najčešće viđamo u udobnim komadima poput modernih traperica širokih nogavica, oversized kaputa ili tenisica, zgodna 43-godišnja Amerikanka rado nosi i haljine u mnogim prigodama.

  • +16
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: SOPHIE FRITZ / INSTAR Images / Profimedia

Baš poput brojnih trendseterica ni Katie ne može odoljeti ovom omiljenom odjevnom predmetu u garderobi brojnih trendseterica, pa nije promaknula fotografima na ulicama New Yorka u još jednom šarmantnom izdanju.

Da polako dolazi sezona omiljenih i praktičnih haljina, potvrđuje i najnoviji look hvaljene glumice.

Trendseterice ih rado nose u mnogim prigodama jer se sjajno sljubljuju i s čizmama, tenisicama, mule natikačama...

  • +19
Proljetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Lijepa brineta odlučila se za pomalo netipični uzorak leptira na narančastoj podlozi, a posebnost ovoj haljini koju potpisuje američka dizajnerica Kate Spade su voluminozni rukavi i midi duljina.

Ovu je predivnu haljinu kao stvorenu za proljeće, Katie spojila s bijelim balerinkama.

Ležerna frizura s blagim uvojcima i nenametljiv make up zaokružili su ovo izdanje omiljene glumice koja iz braka s Tomom Cruiseom ima kćer Suri koja je slika i prilika svoje lijepe majke.