hit boje

Stiže sezona otvorene obuće, a ovo su tri vladajuća trenda po pitanju lakova za nokte

15.04.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Temperature rastu, a sunčani dani pred nama nesumnjivo najavljuju sezonu otvorenih cipela. No, prije nego li posegnete za svojim omiljenih sandalama, vrijeme je za pedikuru. Ako želite biti u trendu, ovo su tri boje na koje se isplati obratiti pažnju

Proljetna sezona donosi pregršt boja i šarenih uzoraka, a taj trend nije zaobišao ni boje lakova za nokte. Ako još uvijek tražite inspiraciju za pedikuru kojom ćete stopala dovesti u top formu za tople dane pred nama, ovi vladajući trendovi vam mogu poslužiti kao sjajan inspiracija.

Usklađena manikura i pedikura

Iako su sve kombinacije boja dopuštene te, naravno, sve zavisi o osobnom ukusu, ovu sezonu obilježit će trend usklađivanja manikure i pedikure. Drugim riječima, ovosezonski totalni hit je bojanje svih noktiju u istu boju. Za skladan, ujednačen izgled, također možete uskladiti dizajn noktiju ili se pak poigrati s kombinacijom stilova. Na primjer, odaberite boju za nokte na nogama, a zatim se tom istom bojom poigrajte s noktima na rukama u obliku uvijek elegantne francuske manikure.

Baby plava

Bijela boja, koja nesumnjivo izgleda lijepo i elegantno, bila je do nedavno vrući trend, no pokazalo se kao ima manu da se vro brzo skida s noktiju te gubi na sjaju. Drugim riječima, ta boja na noktima na nogama nije najtrajnija. No, ako i dalje želite koristiti svijetle, bjelkaste boje, trebali biste koristiti pastelne nijanse. Baby plava je posebno popularna u proljeće 2022, a na noktima izgleda tako svježe i suptilno chic.

Neonski ružičasta

Kavo bi to bilo proljeće bez šarenih i vedrih boja? Ova sezona po pitanju pedikure fokus stavlja na nijanse ružičaste sa svijetlom neonskim efektom, a bez obzira odaberete li plavkasto ružičastu ili topli koraljni ton, važno je da je uočljiva. U slučaju neonsko ružičaste, svakako je preporučljivo uskladiti boju noktiju na rukama i nogama. U suprotnom bi cjelokupan efekt mogao biti pretjerano šaren.