ASHLEY ROBERTS

Outfit koji se ne bi svatko usudio nositi: Slavna plavuša u odvažnom stajlingu magnet je za poglede

19.05.2021 u 10:47

Bionic
Reading

Ashley Roberts, članica Pussycat Dollsa, koja danas radi i kao radijska voditeljica, itekako zna kako se privlače pogledi te bira kreacije u kojima do izražaja dolazi njezina vitka figura

Svako njezino pojavljivanje u javnosti obično se pretvara u pravi modni događaj pa ni i ovoga puta, uvijek sjajno odjevena Amerikanka koja godinama živi u Londonu nije razočarala.

Nakon što je nedavno pokazala kako nositi mini haljinu sweatshirt stila, Ashley se ponovno odlučila za kratku opravicu koja je istaknula njezine dobro oblikovane noge, rezultat dugogodišnjeg bavljenja plesom.

  • +8
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da su visoke čizme robusnog dizajna najvrući ovogodišnji trend, dokazuje stajling 39-godišnje plavuše koja se ne boji modnih eksperimenata.

Ashley se prošetala u hrabrom outfitu koji nije za svakoga.

Spretno je spojila bež kratku haljinu-košulju s potpisom i Hrvaticama omiljenog brenda Asos s visokim crnim čizmama, a ovaj trendi stajling koji se ne bi svatko usudio nositi upotpunila je torbicom s potpisom Louisa Vuittona.

Naočale mačkastih okvira i minimalistički make up zaokružili su ovaj dnevni look poznate voditeljice Heart FM-a koja je i sama priznala kako se nakon odlaska iz LA-ja poprilično odvažila kad su u pitanju modne kombinacije.