top izbor

Lista najtraženijih mirisa: Ovo je sedam najpopularnijih parfema ovoga proljeća

18.05.2021 u 18:35

Bionic
Reading

Proljeće i opojni cvjetni mirisi koji dolaze s njim mnoge nagnaju na potragu za novim parfemom koji će im biti omiljeni dodatak tijekom nadolazećih toplih, sunčanih dana. Ako priželjkujete novi parfem, ali ne znate kako i gdje započeti potragu, ova lista poslužit će kao odlična inspiracija

Parfem je nezaobilazan dodatak svakoj modnoj kombinaciji, bilo da se radi o ležernoj dnevnoj ili elegantnoj, večernjoj. Parfem snažno utječe i na dojam koji ostavljamo na druge, a određene životne situacije nerijetko pamtimo upravo po mirisu koji nas je tada okruživao. Kako bi ovo proljeće i ljeto bili ispunjeni najljepšim mirisima i aromama. Izbor parfema nije baš lak zadatak, a u tome bi vam mogla olakšati ova lista najomiljenijih parfema.

Naime, insights.stylight.com analizirao je kupovne navike i potraživanja svojih 120 milijuna godišnjih korisnika i na temelju dobivenih podataka složili su listu sedam najpopularnijih ženskih mirisa za 2021. godinu.

Najbolji parfemi birani su prema broju klikova u kategoriji proizvoda 'Parfemi za žene' u razdoblju od 1. siječnja do 22. travnja 2021. godine, a ovo su apsolutni pobjednici:

Poème d’Azar; Rituals iz kolekcije Oriental Essence

Xerjoff Erba Pura; V-Collection

Chloé Eau de Parfum; Chloé

Good Girl; Carolina Herrera

J’adore; Dior

La Vie Est Belle; Lancôme

The Scent; Hugo Boss