NEMA GREŠKE

Haljina boje vanilije Melanije Trump pun je pogodak

04.11.2017 u 16:20

Bionic
Reading

Donald Trump u pratnji lijepe supruge Melanije Trump posjetio je Pearl Harbour, gdje su pogledi pratili zanosnu prvu damu koju mnogi uspoređuju i s modnom ikonom Jackie Kennedy

Trumpovi su odali počast američkim vojnicima i mornarima poginulima u japanskom bombardiranju 7. prosinca 1941. godine, a za tu se prigodu atraktivna Slovenka pomno dotjerala. Podsjetimo, tog dana, poginulo je gotovo 1.200 ljudi kad je Japan napao Pearl Harbor bez objave rata, što je bio povod za ulazak SAD-a u Drugi svjetski rat.

Trump je salutirao prilikom ulaska u memorijalni centar na brodu 'Arizona' nakon kratke vožnje s prvom damom SAD-a.

U haljini bez rukava boje vanilije, Melania je izgledala poput filmske dive, a ovu jednostavnu, ali efektnu kreaciju, 'podignuli' su pomno odabrani modni detalji: tanki crni remen i Manolo Blahnik štikle zmijskog uzorka.

  • +7
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: REUTERS

Ova kreacija koja ne trpi nesavršenosti za Melaniju se pokazala odličnim odabirom, a remen je samo dodatno istaknuo figuru bivše manekenke.

Inače, remeni su jedan od omiljenih modnih dodataka koje Melania naprosto obožava, pa ih često uklapa u svoje stajlinge.  

  • +6
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE

Donald i Melania Trump nakon Pear Harbora odlaze na turneju po Aziji. Japan će biti prva od pet zemalja koje će Trump posjetiti tijekom 11 dana gdje će razgovarati sa saveznicima o načinima da koje je moguće izvršiti pritisak na Pjongjang kako bi se odrekao nuklearnog programa.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN