BESPRIJEKORAN STIL

Nije joj ni do koljena: Supruga japanskog premijera ostala u sjeni Melanije Trump

05.11.2017 u 10:30

Bionic
Reading

Donald i Melania Trump sletjeli su u Yokotu, zapadno od Tokya, gdje ih je dočekao japanski premijer Shinzo Abe i njegova supruga Akie Abe. Iako se Akie trudila biti korak uz Melaniju, lijepa prva dama slovenskih korijena modno ju je potukla kao od šale

Nakon što su američki predsjednik i prva dama posjetili Pearl Harbour, gdje su odali počast američkim vojnicima i mornarima poginulima u japanskom bombardiranju 7. prosinca 1941. godine, na red je došao Japan. Donalda i Melaniju Trump dočekali su japanski premijer Shinzo Abe i njegova supruga Akie Abe koji su ih odveli u obilazak trgovine bisernog nakita Mikimoto u Tokyu.

Kokichi Mikimoto, poznat kao kralj bisera, organizirao je susret s amama, Japankama koje tradicionalno traže bisere roneći na dah, opremljene samo naočalama za ronjenje i drvenim spremnikom.

Iako su povod dolaska predsjedničkog para u Japan bili razgovori o suzbijanju prijetnji Sjeverne Koreje, u centru pažnje ponovno je bila Melania Trump, koja je još jednom dokazala zašto slovi za jednu od najbolje odjevenih prvih dama, zbog čega ju mediji često uspoređuju s njezinom prethodnicom i ikonom stila - Jackie O. Kennedy.

  • +24
Donald i Melania Trump u Japanu Izvor: Reuters / Autor: Jonathan Ernest

Melania i Akie odmjerile su modne snage, no unatoč trudu da se približi prvoj dami slovenskih korijena, Akie je ostala u sjeni dugonoge Melanije. Dugonoga ljepotica bacila je drugi plan sićušnu Japanku koja je za susret s predsjedničkim parom odabrala bijelu košulju i suknju 'A' kroja. Iako je stajling strateški začinila remenom, kako to radi lijepa Melania, Akie se nije mogla nositi s Melanijinim besprijekornim stilom i slavenskom ljepotom.

47-godišnja Melania, koja je okružena pomno odabranim timom profesionalaca, zaduženima za sve što odjene na sebe, izgledala je, ni manje ni više, nego senzacionalno. Prva dama odjenula je haljinu i elegantan Fendi kaput na vezanje s ušivenim 3D cvjetnim detaljima na velikim prednjim džepovima, koji su cjelokupnom stajlingu dodali dašak vedrine.

Beauty tim koji brine o Melanijinom kompletnom stajlingu i ovog se puta pobrinuo da prva dama zablista od glave do pete pa je tako Melania uz višebojni 'teddy' kaput nosila jednostavne sandale u boji kože, prepoznatljivu fen frizuru kojoj je vjerna od početka mandata te gotovo nikakav nakit.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN