BEZ GREŠKE

Melania Trump šarmirala domaćine i još jednom modno briljirala

06.11.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Američki predsjednik Donald Trump i njegova supruga Melania, nastavljaju svoju azijsku turneju, a trenutačno se nalaze u Japanu, a kao i obično, svi pogledi su uprti u atraktivnu prvu koja po pitanju modnih odabira nikad ne griješi

Lijepa 47-godišnjakinja rođena u Sevnici, izgledala je bez greške odabravši elegantnu plavu haljinu A-kroja s potpisom Christiana Diora sa zanimljivo krojenim rukavima.

Tanki plavi remen, njezin omiljeni modni detalj, i ovoga je puta istaknuo figuru bivše manekenke, a odličan look začinila je stiletticama Manola Blahnika.

  • +3
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako kosu prošaranu pramenovima boje meda najčešće nosi raspuštenu, ovoga puta ju je podignula u mladenačku pundžu.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Vidno raspoloženoj prvoj dami jako se svidio posjet školi kaligrafije gdje se družila s djecom koja je pohađaju, a i sama se okušala u ispisivanju slova ovom tradicionalnom japanskom vještinom.

  • +24
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: Jonathan Ernest

Nakon Japana ostalih 10-ak dana Trump će provesti u obilasku Južne Koreje, Kine, Vijetnama i Filipina gdje će razgovarati sa saveznicima o načinima na koje je moguće izvršiti pritisak na Pjongjang kako bi se odrekao nuklearnog programa.

  • +7
Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: REUTERS

Nedavno je o Melaniji zanimljive stvari otkrila CNN-ova izvjestiteljica iz Bijele kuće Kate Bennett.

'Primijetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebnu joj radost čini kad je okružena djecom. Imali smo to prilike vidjeti na njezinom putovanju u Europu ovoga proljeća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu djecu i posjećivala djecu u školama. Primijetila sam i da je vrlo usredotočena na majčinstvo, pa mislim da joj je najveća briga njezin sin i kako mu biti dobra majka', rekla je Kate Bennett.