CARMEN GIMENO

Look koji vrijedi isprobati: Sjedokosa modna ikona u klasičnom komadu koji briše godine u trenu

16.02.2023 u 09:59

Bionic
Reading

Od sjedokose kulerice Carmen Gimeno, poznate 50 plus influencerice iz Bilbaa, navikli smo samo na vrhunske stajlinge

Da su traper jakne uvijek dobra ideja i klasičan komad koji vrijedi imati u garderobi bez obzira imate li 30 ili 50 godina, svojim je fantastičnim lookom potvrdila i omiljena Instagram senzacija sa srebrom u kosi.

Kreativna Španjolka s puno stila osmišljava ludo dobre stajlinge, a često vrlo vješto spaja skupocjenu odjeću s onom iz svima dostupnih trgovina poput H&M-a, Manga, Zare...

Traper jakne su bez sumnje pravi proljetni klasik, a zna to dobro i Carmen Gimeno koja se odlučila za model iz Zare s kontrastnim rukavima.

  • +12
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ova statement jakna skida godine u trenu te se s lakoćom može nositi na puno načina.

  • +5
Još jedna pedeset plus modna ikona: Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stajliš Španjolka odlučila se za maxi suknju, trendi hoodiecu s potpisom Adidasa i čizme robusnog dizajna koje godinama ne silaze s trona popularnosti.

Ukoliko kao Carmen želite modnoj kombinaciji dati vibru mladenačke ležernosti, nećete nikad pogriješiti ako se odlučite za hoodiece, odnosno popularne majice s kapuljačom koje su praktične, lijepe i nevjerojatno udobne.

Crna boja i traper skupa funkcioniraju genijalno, pa ako se bojite da bi vas maxi suknje mogle postarati, ovaj cool look koji je isfurala Carmen doista je sjajna ideja za nadolazeće proljeće, a vrlo brzo uslijedili su brojni komplimenti njezinih očaranih fanova.