chic komad

Jesu li ovo najudobnije cipele sezone? Osvajaju na prvu, a dostupne su po 20 eura

11.05.2023 u 10:00

Bionic
Reading

Slavna glumica Naomi Watts odavno je poznata po postavljanju trendova, a ovoga puta obula je espadrile s platformom koje osvajaju na prvu

Naomi Watts već dva desetljeća ima status modne ikone pa sve što odjene gotovo garantirano postaje apsolutni hit. Nema sumnje da će to postati i espadrile koje je obula za jučerašnju šetnju, a koje chic dizajnom i očiglednom udobnošću osvajaju na prvu!

Espadrilama je svakog ljeta zagarantiran status jednog od najpoželjnijih komada, a slavna glumica pokazala je da će ove sezone u trendu biti modeli s platformom.

  • +3
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Visoke i udobne, prozračne i kao stvorene za lagane ljetne stajlinge, savršena su opcija koju vrijedi imati nadohvat ruke u svakom trenu!

Prednost im je i prilagodljivost brojnim komadima pa će tako pristajati na suknje, haljine, kratke hlačice ili, kao što je Naomi Watts vješto pokazala, na klasične traperice u elegantnoj kombinaciji s blejzerom.

Holivudska zvijezda birala je model s remenčićima u narančastoj boji, no ove sezone na raspolaganju je pregršt opcija pa možete birati i potpuno zatvorene ili poluotvorene modele.

Najbolje od svega, trendi espadrile možete pronaći već od 20,99 eura u H&M-u koji donosi poluotvoreni model s umjetnom kožom, pletenom jutom oko potplata te udobnom petom visine 8 centimetara.