FASHION GURU:

Štefica se istesala, ali o modi nije naučila ništa

18.06.2014 u 09:36

  • +3

Fashion Guru

Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Bionic
Reading

Novopečena Kristova ovčica Stefany dobro se stesala gdje god da je bila, ali o modi, sudeći prema majici u kojoj se pojavila u Dubrovniku, očito nije naučila ništa

Iako je Nives pokazala svoje raskošne grudi, ostale su u drugom planu budući da su se Hrvati pozabavili golotinjom naših nogometaša, što se ipak ne viđa tako često. A prizor kojem je zajahala magarca, nešto je bez čega sam stvarno mogao, zaključio je Guru.

Prizor Mladena Grdovića natjerao je Gurua da se upita: je li to Briatore? Ne, on ipak ne pije gemište. Je li možda Ecclestone? Koliko mu se čini, nije ni on, niži je i ima bolje aute. Ovakav outfit ne bi pao na pamet ni osrednjem pjevaču iz Njemačke.

Alkin styling toliko je već predvidljiv jer je toliko puta bila mornarka, oficirka, ciganka što je zapravo vrlo isplativo jer ne treba trošiti puno na kostime.

Zgodna voditeljica Ana Radišić se sredila, jedne večeri bolje, a druge lošije. Gurua je iznenadila praktičnost mlade djevojke budući da je oba puta nosila iste cipele.

Nakon onako kičastih haljina u kojima su slavne i one manje slavne dame prodefilirale na festivalu CMC, pravo je osvježenje došlo u Ivani koja se odlučila za slatku haljinu s jednostavnim uzorkom i veselim štiklama.

Andrea je odjenula nešto što se zove haljina, što je pravo iznenađenje, jer se njeni prijašnji pokušaji nisu tako mogli nazvati.