TARIK FILIPOVIĆ

'Stao sam na obje noge i vratio se na scenu'

10.05.2013 u 14:57

Bionic
Reading

Tarik Filipović vratio se u matično Satiričko kazalište Kerempuh nakon tri mjeseca bolovanja, a tim povodom govori kako se osjeća

'Super je osjećaj ponovno biti na sceni. Vrlo neobično, možda čak najneobičnije dosad. Sada već sasvim dobro mogu hodati, a i isprobao sam razne poze kako bi mi bilo lakše', rekao je Tarik za Jutarnji list nakon prve izvedbe predstave prošlu subotu.

'Ljeti, kada su godišnji odmori, ako nema ljetnih gaža, također mi glumci ne igramo dva, tri mjeseca. Međutim, i tada promišljate o predstavama, projektima i svemu što vas očekuje, pripremate se za to. No sada sam prvi put bio u jednom sasvim drugom filmu', objašnjava Tarik.


Ovaj vikend provest će pak u Rijeci, ali ne na odmoru, kojega mu je zasigurno dosta, već kao voditelj 20. dodjele diskografske nagrade Porin.

'Porin je za mene jedna jako lijepa priča. Čast mi je da su mi na HRT-u ukazali povjerenje i dodijelili mi taj angažman. Vjerujem da će to biti jako zanimljivo iskustvo, posebno jer je plan da cijela priredba izgleda decentnije i glamuroznije nego ranije', zaključio je Tarik Filipović.