DETALJI KOJI ČINE RAZLIKU

Stajliš detalji za osvježenje doma: Ove vaze su poput umjetničkih djela

08.10.2020 u 18:26

Bionic
Reading

Lijepo uređena četiri zida životnog prostora većini su prioritet, a posebno u ovim danima pandemije kada u svojim domovima provodimo više vremena nego inače. Da nije potrebno potrošiti hrpu novca da bi svoj dom ukrasili s nekoliko cool komada i učinili ga stajliš nebrojeno su puta dokazali brojni dizajneri interijera koji uvijek iznova napominju da razliku u prostoru nerijetko čine detalji. Jedan od uvjerljivo najljepših detalja u prostoru zasigurno je vaza ispunjena svježim cvijećem

Sve češće na policama trgovina pronalazimo skulpturalne vaze koje su prava remek-djela. Vrlo su neobične i djeluju vrlo efektno u interijeru, čak i ako u njih ne pohranite cvijeće. Posebno popularne vaze u posljednjim mjesecima su one koje slave žensko tijelo, a sve češće zaljubljenici u interijere odabiru vaze neobičnih oblika koje svojim dizajnom iskaču iz mase.

Mnoge od tih vaze najčešće ni nisu predviđene za držanje rezanog cvijeća, već kao samostalni ukras u domu koji krasi interijer bolje od bilo kojeg umjetničkog djela. Takve vaze nerijetko krase i osebujni printevi, žive boje i teksture, no to ne znači da za svoj dom morate odabrati isključivo šarene vaze.

Vaze neutralnih, zemljanih tonova također su vrlo popularne, a vrlo visoku cijenu trenutno drže vaze i ćupovi starinskog, dotrajalog izgleda koje možete postarati i sami uz pomoć malo boje za keramiku i sode bikarbone koja će vazi dati hrapavi izgled.

Također vrlo popularni su i vrčevi za mlijeko ili sok koji su preuzeli funkciju vaze i posebno lijepo izgledaju kao ukras na blagovaonskom stolu. No, kakav god stil odabrali, ciljajte na neobične i originalne vaze koje će vaš životni prostor učiniti jedinstvenim i oku ugodnim.

Mi smo izdvojili nekoliko favorita iz high street trgovina koji će u trenu podignuti svaki interijer.

  • +29
Vaze iz high street trgovina Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije