BIVŠA PRVA DAMA

Look za peticu: Michelle Obama dugo nije izgledala ovako dobro

27.07.2019 u 15:39

Bionic
Reading

Elegantna Michelle Obama, bivša prva dama Amerike, prošetala se ulicama New Yorka po tko zna put dokazavši kako s punim pravom nosi titulu modne ikone

Omiljenu bivšu prvu damu, suprugu Baracka Obame, fotografi prate u stopu pa ne čudi da im nije nikako mogla promaknuti u efektnom ljetnom stajlingu koji je istaknuo njezinu besprijekornu figuru.

Uspješna odvjetnica i majka dvije kćeri, Sashe i Malije, izgledala je bez greške u bijeloj haljini laskavog kroja savršenoj za ove ljetne vrućine koju je uparila s udobnim sandalama na punu petu s remenima od kože.

Ovaj look za čistu peticu, uvijek dotjerana Michelle začinila je omiljenim dodatkom mnogih zaljubljenica u modu, torbicom sa zgodnim detaljem u vidu šarene marame.

  • +6
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modni znalci su jednoglasni i kako je nova kovrčava frizura s posvijetljenim pramenovima pun pogodak za elegantnu gospođu Obama koja izgleda bolje no ikada.

  • +9
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, Michelle je prošle godine imala pune ruke posla oko promocije svoje knjige. Memoari bivše prve dame SAD-a postali su najprodavanija knjiga u SAD-u u 2018. godini. Knjiga 'Becoming' je prodana u više od 10 milijuna primjeraka u svijetu te je prevedeni na 45 jezika.

  • +4
Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uspješna i karizmatična Michelle ostavila je snažan dojam i na modni svijet koji nije štedio riječi hvale na njezine odabire tijekom predsjedničkog odabira njezinog supruga, kao i na proslavljenu urednicu Voguea Annu Wintour.

'Smatram da je Michelle Obama kao prva dama uistinu bila nevjerojatna', izjavila je nedavno Wintour na pitanje cijeni li napore Melanije Trump po pitanju modne diplomacije u intervjuu za ugledni The Economist.