udobne i elegantne

Stajling kojim ne možete pogriješiti: Ovakve haljine uskoro ćemo viđati na svakom koraku

02.04.2023 u 14:07

Bionic
Reading

Dugačke haljine koje spajaju udobnost i eleganciju te dolaze u jednostavnom, a efektnom dizajnu bit će veliki hit ovog proljeća

Iako su temperature i dalje promjenljive, činjenica je da su topli dani sve bliže, a samim time i velike promjene u garderobi. Jedna od promjena kojoj se mnoge zaljubljenice u modu najviše vesele jest povratak haljina.

Već je poznato to da će se ovog proljeća najviše nositi midi i maksi modeli, no elegantna pamučna haljina i dalje je neprikosnoveni klasik, obožavan zbog svoje praktičnosti i chica.

Proteklih sezona veliku popularnost su uživale haljine s cvjetnim uzorkom, kao i mini kroj, no čini se da bismo ovog proljeća mogli viđati ponešto suzdržanije komade dužeg kroja, s naglaskom na kombinaciju udobnosti i elegancije.

Rebrasta midi haljina

Mekane pamučne haljine s rebrastim dizajnom ugodne su poput donjeg rublja i obožavamo ih nositi doma ili u opuštenim šetnjama. No one služe za puno više od toga! Naime ovog proljeća naglasak je na udobnosti, pa je tako i ova haljina postala jedan od favorita za street style look.

Sve što vam je potrebno za njenu potpunu transformaciju iz komada koji nosite u casual prilikama u onaj namijenjen ozbiljnijem outfitu jest pokoji dodatak. Cipele na petu, remen oko struka, sunčane naočale ili zlatna ogrlica samo su neki od načina da ovu iznimno udobnu i elegantnu haljinu pretvorite u dio chic stajlinga.

Statement dugačke haljine

Kada je riječ o glamuroznim haljinama namijenjenim ekskluzivnim prilikama, ove sezone nose se dugačke statement haljine s rubom koji se dojmljivo povlači po podu. Naglašeni glamur dolazi kao odgovor na dugačko pandemijsko razdoblje u kojem je prevladavao minimalizam, a poziv modnog svijeta je da u nadolazećem periodu obogatimo garderobu statement luksuznim komadima za svečane prilike.

Haljine efektnog dizajna

Životinjski uzorak vječni je klasik, a ove sezone posebno je in uzorak zebre. Haljine s ovim dizajnom izgledat će iznimno efektno i modno pogođeno, a najbolje ih je uskladiti s torbicom i cipelama u neutralnoj bež, krem ili bijeloj boji. Osim životinjskog uzorka, dobrodošli su drugi upečatljivi motivi, poput nepogrešivog cvjetnog uzorka ili ponešto drugačijeg dizajna poput trapera, svile i sl.

Dopaminske haljine

Za mnogobrojne ljubiteljice dopaminskog stila stižu dobre vijesti. Odijevanje u žarke boje koje podižu raspoloženje i dalje je iznimno popularno! Odabirom proljetnih haljina u upečatljivim nijansama, poput neonski zelene, žarkožute, plave, crvene ili narančaste, i dalje ne možete pogriješiti.