MODNA INSPIRACIJA

Bezvremenski spoj idealan za proljeće: Evo kako nositi vječitu kombinaciju džempera i traper suknje

14.03.2023 u 06:12

Bionic
Reading

Ako ste i vi velika zaljubljenica u vječni traper, doći ćete na svoje ako volite nositi suknje od denima jer ovaj se komad mladenačkog šarma vratio u velikom stilu

Postoji li nešto što je više univerzalno i bezvremenski, a opet tako cool, od traper suknji?

Da, jeans suknje su tu i moramo reći da nisu nikad bolje izgledale.

Ovaj vječni komad dolazi u svim mogućim varijantama kad se radi o duljinama, no fashionistice koje su pokazale savršene modne kombinacije na nedavno održanim tjednima mode osobito su sklone midi i maksi duljinama te su ih s puno stila uklopile u neodoljive stajlinge. Proljeće samo što nije tu, pa ako i vi već smišljate dobre modne kombinacije, traper suknja je itekako dobra investicija - ukoliko niste npr. pretjerano oduševljeni komadima od kože ili neizbježnim cvjetnim motivom koji preplavi gradske ulice čim zatopli.

  • +3
Maksi traper suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Traper suknje, ali i haljine odličan su izbor i za one dane u kojima se poželite odmoriti od traperica, a njihova je svestranost ono što ih čini toliko poželjnima.

Osobito dobro izgledaju i u pomalo preppy varijantama u kombinaciji s npr. džemperima. Niste sigurni kako nositi ovu vječnu kombinaciju prikladnu i za poslovne, ali i ležerne varijante?

Evo nekoliko cool ideja koje vrijedi kopirati ovoga trena:

mnoštvo odličnih stajlinga

Boje, printovi i nezaobilazne sunčane naočale: Pogledajte kako je danas izgledala zagrebačka špica

Pogledaj galeriju

Duga traper suknja i uski džemper

Duga traper suknja srednje plave boje u kombinaciji s udobnom pletenom vestom i čizmama do koljena na petu - ovaj modno osviješten look odobrila bi svaka fashionistica koja drži do sebe. Osim toga, prorez na traper suknji omogućuje najbolji pogled na cool čizme dok se džemper uskog kroja savršeno slaže s uskim krojem traper suknje. Totalno chic!

Duga traper suknja i dolčevita

Volite pomalo edgy stajlinge? Kopirajte look influencerice Charlotte Emily Sanders. Dugačka bijela traper suknja uravnotežena je dugim crnim kaputom i uskom dolčevitom, a svijetla torba kao dodatak stvara savršen stilski spoj između gornjeg i donjeg dijela modne kombinacije.

Duga traper suknja i oversized džemper

Ova stilska ideja funkcionira bez greške i savršena je za proljeće. Dugu traper suknju spojite bez puno razmišljanja s oversized džemperom i balerinkama - najpoželjnijim cipelama za ovo proljeće - i kreirali ste look koji je istovremeno praktičan, moderan i chic, a opet tako upečatljiv.