laskave hlače

Stajling kao stvoren za zrelije dame: Jedan komad posebno se ističe

24.01.2024 u 18:12

Bionic
Reading

Laskave široke traperice vizualno brišu trbuh i sužavaju bokove, a efektne bijele košulje s printom podižu svaki stajling

Zrelije dame uglavnom preferiraju elegantne stajlinge u neutralnim tonovima, a Grece Ghanem, proslavljena 50+ modna ikona, pokazuje kako ih podići na višu razini i razbiti monotoniju zimske garderobe.

Sjedokosa trendseterica poznata je po svojim nekonvencionalnim outfitima u kojima dominiraju jarke boje, no ovoga puta zablistala je u jednostavnoj, ali i dalje efektnoj kombinaciji koja je kao stvorena za zrelije dame.

59-godišnja ikona stila birala je bijelu košulju začinjenu upečatljivim printom smeđe biljke koja je oživjela cijeli look, a posebno su se istaknule hlače s potpisom Loewea.

Riječ je o trapericama širokog kroja; modelu koji je sjajan odabir za sve one koji bi rado prikrili pokoji gram viška. Naime, ovakve traperice iznimno laskaju liniji jer njihov visok struk kao da briše trbuh, dok opuštene nogavice izdužuju stas i vizualno sužavaju bokove.

Ovu minimalističku kombinaciju Ghanem je začinila trendovskim salonkama srebrnog sjaja te sve zaokružila traper torbicom i sunčanim naočalama.