trudna glumica

Stajling Gal Gadot dokaz je da su bijela kratka haljina i hit sandale idealan ljetni spoj

01.06.2021 u 15:13

Bionic
Reading

Gal Gadot, izraelska glumica koja gradi impresivnu karijeru u Hollywoodu, prije nekoliko mjeseci je objavila da čeka treće dijete, a svakim svojim pojavljivanjem pokazuje kako joj trudnoća sjajno pristaje

Slavna glumica koja se proslavila ulogom u filmu 'Wonder Woman' kao superjunakinja Diana Prince, i kad nije od glave do pete dotjerana za neku svečanu prigodu izgleda prelijepo.

Zgodna Gal koja je svojedobno ponijela titulu Miss Izraela, nije promaknula fotografima kad se u trendi outfitu uputila po namirnice.

  • +3
Gal Gadot Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tamnokosa ljepotica bila je mamac za poglede u kratkoj bijeloj haljini od lepršave tkanine s potpisom Anine Bing koja je otkrila rastući trbuh, a sparila ju je s udobnim ravnim sandalama koje su naglasile besprijekorno oblikovane noge.

Bez šminke, kose vezane u rep, sunčanim naočalima brenda Celine i s razigranom maskom animal uzorka, Gal je izgledala prelijepo.

Lijepa 36-godišnja glumica s biznismenom Yaronom Varsanom, s kojim je u braku od 2008. godine, ima dvije kćeri, devetogodišnju Almu i trogodišnju Mayu.

Novu trudnoću objavili su u ožujku i tako potvrdili nagađanja potaknuta njenim pojavljivanjem na dodjeli Zlatnih globusa kad je Givenchyjevom haljinom vješto prikrila trudnički trbuh.