U NEW YORKU

Stajling bez greške: Predsjednica Grabar-Kitarović zna kako se nosi poslovna elegancija

12.03.2019 u 20:12

Bionic
Reading

Za sudjelovanje na konferenciji Ujedinjenih naroda pod nazivom 'Žene na vlasti' ('Women in Power') , predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović odlučila se za elegantno izdanje u vječitoj kombinaciji sive i crne

Predsjednica u posljednje vrijeme sve više pozornosti posvećuje odabiru stajlinga te pažljivo odabire krojeve koji laskaju njezinoj figuri.

Za UN-ovu konferenciju predsjednica je odabrala duži sako koji prati liniju tijela i crnu haljinu s efektnom ukrasnom trakom.

Ovaj odličan poslovni look, predsjednica je upotpunila mladenačkom frizurom počešljanom u stranu koja je bila pun pogodak.

  • +7
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Luiz Rampelotto/DPA/PIXSELL

Grabar-Kitarović ovaj outfit za svaku pohvalu začinila je efektnim naušnicama.

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović u posjeti gradskoj upravi Zagreba Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic

Sudjelovanjem na konferenciji Ujedinjenih naroda 'Žene na vlasti' ('Women in Power') predsjednica je počela svoj drugi dan boravka u New Yorku, a u svom izlaganju govorila je i o vlastitom iskustvu i općenito o položaju žena.

  • +2
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Ured Predsjednice RH

Inače, konferencijom 'Žene na vlasti' UN želi pokazati koliko je važno da se žene zauzmu za sebe i da nikada ne odustaju.

Osim hrvatske, na konferenciji sudjeluju litavska i estonska predsjednica, islandska premijerka te visoka predstavnica EU-a Federica Mogherini.