najljepši modeli

Prozračna, udobna i tako lagana: Ovo je jedina haljina koja će vam trebati ovog ljeta

09.06.2022 u 06:42

Bionic
Reading

Teško da bilo koji odjevni komad tako snažno doziva ljeto poput prozračne lanene haljine jer se lako nosi, ali i kombinira s ostatkom garderobe

Prozračne, lagane i tako ugodne na koži – lanene haljine jedan su od najboljih modnih izbora za vruće ljetne dane. Posebno ih volimo u danima u kojima visoka razina vlage u zraku čini većinu odjeće iz ormara tako neudobnom i neprivlačnom.

Lanenu haljinu nevjerojatno je lako stilizirati - uz par trendi espadrila i natikača te kardigan ili traper jaknu ako se zadržite negdje do kasno u noć.

Osim što dobro izgleda, lanena haljina je sjajan izbor i zbog samog materijala, izdržljivog prirodnog vlakna dobivenog od biljke lana, laganog i biorazgradivog. Osim toga, lijepe lanene haljine toliko su udobne da omogućuju nešto poput nošenja pidžame u javnosti, no bez začuđenih pogleda. Jedno je sigurno - jednom kada ih isprobate, u vruće ljetne dane nećete htjeti odjenuti ništa drugo.

Naravno, izbor ne morate ograničiti na tradicionalnu bijelu ljetnu haljinu koja odiše romantikom i retro vibrom. Ove sezone dizajneri su ovaj nezamjenjivi model predstavili u zabavnim i šarenim varijantama te modelima koji laskaju silueti. Zavirite u galeriju, čekaju vas najljepše lanene haljine, modeli koji će osvojiti kako modne maksimaliste, tako i minimaliste.

  • +14
Lanene haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije