MARISKA HARGITAY

Srebrna haljina za srebrnu obljetnicu: Zvijezda 'Zakona i reda' osvaja izgledom na pragu 60-e

18.01.2024 u 11:01

Bionic
Reading

Domaćim gledateljima najpoznatija po ulozi detektivke Olivie Benson u seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve', glumica Mariska Hargitay posebno je zablistala na srebrnoj obljetnici serije koja joj je obilježila karijeru

Poznata američka serija 'Zakon i red: Odjel za žrtve' ušla je u 25. sezonu, a njezina glavna zvijezda, glumica Mariska Hargitay, ukrala je svu pozornost na svečanoj promociji održanoj u New Yorku.

Kako priliči srebrnoj obljetnici serije s kojom je stekla svjetsku slavu i osvojila brojna priznanja, uključujući Zlatni globus i Emmy, malo koga je ostavila ravnodušnim u haljini dužine midi - u potpunosti prekrivenoj srebrnim šljokicama.

Kako se doznalo, riječ je o haljini s potpisom poznatog britanskog brenda Self- Portrait, koja je 59- godišnjoj zvijezdi serije 'Zakon i red' pristajala kao salivena i još uvijek je dostupna u web trgovini brenda po cijeni od 575 eura.

  • +4
Mariska Hargitay Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Laskavi, ženstveni krojevi, bezvremenski dizajn i osjećaj luksuza utkan je u modni DNK brenda Self-Portrait koji je svjetsku slavu stekao čipkastim haljinama, kao i poznatim obožavateljicama predvođenim budućom britanskom kraljicom, Kate Middleton.

Prije dolaska na crveni tepih premijere, svjetlucavu haljinu s potpisom Self-Portrait nosila je s bijelim kaputom od umjetnog krzna, a stilizirala dodatkom dijamantnih narukvica i crnim cipelama u špic s detaljem vezica.