ČIJI JE VEĆI?

Srbi tvrde da su najobdareniji u Europi

19.05.2009 u 12:43

Bionic
Reading

Prema rezultatima istraživanja koje je proveo Savjetodavni institut za kondome, najobdareniji Europljani su Franuczi, dok najmanjeg imaju Grci. No srpski seksolog tvrdi da se najvećim zapravo mogu pohvaliti - Srbi

Budući da u tom istraživanju, osim Slovenaca, nije sudjelovao nijedan drugi narod s prostora bivše Jugoslavije, nije bilo nikakvih dokaza o tome tko ima većeg. Međutim, srpski seksolog dr. Sava Bojović tvrdi da Srbi imaju daleko veći 'alat' od ostalih Europljana, piše srpski Alo.

U istraživanju veličine penisa obavljenom u zemljama EU, pokazalo se da Francuzi imaju najduži, s prosjekom od 15.48, a Grci najmanji s 12.18 centimetara. Prema onome što tvrdi srpski seksolog, Srbi se mogu pohvaliti s centimetar većim do Francuza.

'Upravo završavam knjigu u kojoj su i rezultati moje studije. Prema rezultatima do kojih sam došao, prosječna dužina penisa u opuštenom stanju kod nas je 8,54 centimetra, a u erekciji on naraste i do dva-tri puta. Prosječna dužina penisa u erekciji kod Srba iznosi između 16 i 17 centimetara', kaže dr. Bojović.

Ako je vjerovati Bojoviću, Srbi imaju u prosjeku veći penis od ostalih Slavena jer su Poljaci, Slovaci, Česi, Bugari i Slovenci zauzeli mjesta od rednog broja 14 do 18. Najobdareniji među njima su Poljaci, s prosječnom veličinom od 14,21 centimetra, a najmanje su obdareni naši susjedi Slovenci s prosjekom od 14,01 centimetra, što je pak manje i od prosjeka Europske unije, koji iznosi 14,27 centimetara.

Zbog različite veličine penisa javila se i potreba za različitom veličinom kondoma, na čemu već rade u Institutu za kondome pa bi krajem godine trebao i službeno biti predstavljen My Size - kondom u šest različitih veličina.