SVI IH ŽELE

'Ružne' sandale oko kojih se lome koplja najveći su hit ovoga ljeta

04.06.2020 u 13:19

Bionic
Reading

Najpoznatija tražilica na svijetu Lyst najbolje oslikava stanje na modnoj sceni, pa je prema njihovim podacima u velikom porastu potraga za tipom sandala koje ili volite ili ih ne možete vidjeti na svojim nogama

Prema Lystu, potraga za ovim tipom ljetne obuće koja se unazad nekoliko sezona sramežljivo počela pojavljivati na stopalima slavnih fashionistica, dominirat će u mjesecima koji su pred nama.

Kako je izvijestila najpoznatija modna tražilica na svijetu, pretraživanje za ovim prepoznatljivim sandalama sportskog stila nadahnutima dizajnom poznatih Teva sandala koje smo u prošlosti nosili samo kad smo na ljetovanju, raste iz tjedna u tjedan za nevjerojatnih 36 posto.

  • +24
Sportske sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Da će ove iznimno udobne sandala s dva remena biti apsolutni must have ovoga ljeta pokazuju i poznate modne blogerice i influencerice koje uspješno kombiniraju 'ružne' sandale s trapericama, romantičnim haljinama, cargo hlačama...

Nedavno se u prestižnom Chanelovom modelu sportskih sandala prošetala i najpoznatija modna blogerica na svijetu, Talijanka Chiara Ferragni, ali i jedna od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, njemačka glumica Diane Kruger.

Slavna influencerica isfurala sportski minimalizam u crnoj boji, a ovaj efektni look dodatno je začinila sandalama ravnih potplata s remenčićima s potpisom prestižnog Chanela za kojima žude brojne zaljubljenice u modu.

  • +3
Chiara Ferragni Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Iako su mišljenja o ovakvim modelima podijeljena, njihova praktičnost i udobnost im je veliki plus pa ni ne sumnjamo da ćemo slične modele itekako viđati na gradskim ulicama ovoga ljeta.