opušteno izdanje

Spremna za ljeto: Maja Šuput zablistala u neodoljivo lepršavoj haljini

16.04.2023 u 16:14

Bionic
Reading

Popularna pjevačica Maja Šuput oduševila je fanove svojim ljetnom stajlingom, a mnogi se pitaju odakle joj haljina koja djeluje kao nepogrešiv izbor za toplije mjesece

Iako proteklih dana 'uživamo' u vremenu koje više nalikuje jeseni, popularna hrvatska pjevačica Maja Šuput pokazala je da je - spremna za ljeto!

Dašak tople i vedre atmosfere prenijela je svojim fanovima na Instagramu objavom fotografije na kojoj pozira u lepršavom ljetnom izdanju.

Jedna od najomiljenijih pjevačica hrvatske estrade zablistala je u bijeloj haljini s efektnim smeđim uzorkom i visokim bočnim prorezom te trendi šeširom od rafije za koji vezala maramu usklađenog dizajna.

Uživljenost u ljetnu atmosferu potvrdila je bosim nogama i modernim sunčanim naočalama, a stajling je zaokružila upečatljivim, senzualnim crvenim lakom.

'Spremna za ljeto', napisala je u opisu objave pa dobila mnoštvo komentara u kojima se obožavatelji radoznalo pitaju odakle joj ova haljina koja djeluje kao nepogrešiv odabir za tople dane uz plažu.

uvijek plijeni pažnju

Poput Marilyn Monroe: Maja Šuput privlačila poglede u bijeloj koktel-haljini, a nije se odvajala od supruga Nenada

Pogledaj galeriju

Maja Šuput još je prije nekoliko dana pobjegla iz zagrebačkog sivila u nešto sunčaniji Jadran te je na terasi svog omiljenog šibenskog hotela pozirala u kupaćem kostimu i natuknula da je spremna otvoriti sezonu kupanja na otvorenom.

'Kaže muž da nemam m... skočiti po ovom vremenu. Šta mislite hoću li ili neću????', napisala je pjevačica pa navela pratitelje da nagađaju je li skupila hrabrost za kupanje po nešto hladnijim travanjskim temperaturama.