obožava nogomet

Spremna je za boj: U elegantnoj navijačkoj kombinaciji utakmicu u Dohi prati i Kolinda Grabar-Kitarović

13.12.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Hrvatske veliki je promotor sporta, a nogomet jednostavno obožava! Nije propustila nijednu utakmicu naše reprezentacije. Neke je pratila uživo, a neke preko malih ekrana, ali na ovako veliku i važnu utakmicu morala je doći uživo. Priredivši još jednu elegantnu sportsku kombinaciju, naša Kolinda spremna je za ovaj nogometni dvoboj

Bivša hrvatska predsjednica obožava sport! Kolinda Grabar-Kitarović gledala je prve utakmice hrvatske reprezentacije u Katru, prije svake utakmice na društvenim mrežama poslala bi navijačku poruku ohrabrenja našim dečkima, a danas Hrvatsku prati i uživo.

Nedavno je priznala da je već kupila karte za polufinalnu i finalnu utakmicu nogometnog prvenstva jer tako veliki nogometni događaji se ne propuštaju. Stigla je u Dohu te s tribina ponosno prati našu 'repku' u borbi za finale Svjetskog prvenstva!

Za ovaj svečani sportski trenutak bivša predsjednica odjenula se baš prigodno spojivši elegantni i sportski look.

Elegantne bijele hlače na crtu spojila je s bijelo-crvenim dresom, a kombinaciju je zaokružila crvenim sakoom koji će ju štititi od niskih temperatura klimatiziranih tribina. Čak je pazila i na odabir cipela i torbice pa se odlučila za lakirane crvene cipele na petu te satensku crvenu torbicu.

Nije izostavila ni modne dodatke u crveno-bijelim kvadratićima.

Fotografiju je podijelila na svojim društvenim mrežama, a navijačkoj pozi uslijedio je i navijački opis: 'U boj, u boj! Za narod svoj!'

  • +9
Kolinda Grabar-Kitarović u Kataru Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec