CHIC IZDANJE

Sportski look: Supruga Justina Biebera pokazala isklesane trbušnjake na kojima joj svi zavide

12.09.2020 u 10:46

Bionic
Reading

Lijepa Hailey Bieber, mlada manekenska zvijezda, uz Kendall Jenner i sestre Hadid, zasigurno je među najutjecajnim trendsetericama u svijetu mode

Supruga pop zvijezde Justina Biebera redovito plijeni poglede svojim modnim izdanjima, a sve što ona odjene vrlo brzo preplavi gradske ulice.

Zahvaljujući svojim pomno osmišljenim kombinacijama s puno stila, Hailey je definitivno jedna od vodećih street style ikona nove generacije

Kćer slavnog glumca Stephena Baldwina velika je ljubiteljica casual stajlinga te je dala posve novu dimenziju sportskom chicu u sivoj trenirci trendi kroja.

Kako je unazad nekoliko godina nošenje udobnih, sportskih kombinacija veliki trend, Hailey rado bira upravo takve stajlinge za dnevne prigode, a nebrojeno je puta pokazala i kako ima impresivnu kolekciju tenisica.

Zgodna plavuša je bila mamac za poglede u LA-ju u kratkom topu koji je otkrio njezin besprijekorni struk. Cool top dugih rukava iskombinirala je s donjim dijelom trenirke u sivoj, a outfit sportskog stila začinila je tenisicama.

  • +7
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BG004/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Crna šilterica s prepoznatljivim logom Oakland Raidersa, legendarnog kluba američkog nogometa, minijaturni crni ruksak i crna platnena maska upotpunili su ovaj cool look 23-godišnje manekenke.

U jednom je ranijem intervjuu, Hailey ispričala kako ju je balet kojim se bavila u djetinjstvu puno pomogao.

'Kao dijete nisam prestajala plesati. 12 godina plesala sam balet koji me naučio disciplini, a to mi je itekako pomoglo u ovom poslu. Moraš biti skoncentriran inače ćeš 'pasti'', izjavila je Hailey koja je zbog očeve karijere, školu pohađala od kuće.