MODNA INSPIRACIJA

Pet jesenskih outfita koje ćete s lakoćom sklopiti u manje od minute

11.09.2020 u 17:59

Bionic
Reading

Vrijeme je da polako počnete pospremati majice na bretele i ljetne haljinice i koncentrirate se na garderobu primjereniju jesenskim danima koja strpljivo čeka da je prošetate gradskim ulicama. Jedini problem je što vam nedostaje inspiracije za svakodnevne stajlinge? S jednim od ovih pet trendi outfita nećete pogriješiti

Jesen je iza ugla, a to znači samo jedno - vrijeme je da iz ormara izvučemo svu onu jesensku odjeću i obuću koje smo se zaželjeli proteklih mjeseci. Temperature su čas niske, čas visoke, pa vam predlažemo da se oboružate komadima za prijelazno razdoblje poput balonera, tanjih jakni, gležnjača i laganih vesti i ne zaboravite na slojevito odijevanje koje će vas spasiti ukoliko temperature tijekom dana iznenada skoče.

Dok smo razmišljali što odjenuti za posao, odgovor smo odlučili potražiti u bespućima interneta. Trendseterice i modne blogerice religiozno prate zbivanja na modnoj sceni i redovito svoje odjevne kombinacije 'kače' na društvene mreže pa je Instagram idealno mjesto za inspiraciju.

1. Jeans + predimenzionirana traper košulja

Iskopiraj stajling

2. Midi haljina razigranog uzorka + robusne gležnjače

Iskopiraj stajling

3. Pletena vesta na prugice + traperice + 'tatine' tenisice

Iskopiraj stajling

4. Od glave do pete ista nijansa + čizme četvrtastog potplata

Iskopiraj stajling

5. Bež kaput za prijelazno razdoblje + sive traperice + bijeli t-shirt

Iskopiraj stajling