NAJBOLJA POTPORA

Sportski kupaći kostimi sve su traženiji, a evo kakvi se modeli mogu pronaći u aktualnoj ponudi

29.06.2021 u 13:58

Bionic
Reading

Takozvani athleisure stil odijevanja i sportska estetika općenito, posljednjih sezona uživa ogromnu popularnost na modnoj sceni, a zahvatila je i sektor kupaćih kostima. Modeli kakve bismo donedavno viđali samo na plivačkim natjecanjima, ovoga ljeta slove za jedne od najpoželjnijih

Plivanje je sjajan način za smanjenje nakupljenog stresa i anksioznosti, a ujedno pomaže održavanju kondicije, stoga ne čudi da sve više žena po pitanju odabira kupaćih kostima prednost daje sportskim modelima.

Ukoliko se vaš ljetni odmor odnosi na posjete bazenima ili se ovoga ljeta planirate iskušati u pojedinim vodenim sportovima, kupaći kostimi sportske estetike predstavljaju siguran odabir.

  • +6
Sportski badići Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim što tradicionalno krase ljetnu ponudu poznatih sportskih brendova jednodijelni kupaći kostimi, kakve bismo donedavno viđali samo na bazenima i plivačkim natjecanjima, sada podjednako krase i police high street trgovina što dovoljno govori o njihovoj popularnosti.

Baš kao i odjeća za vježbanje, sportski kostimi mogu se pohvaliti različitim tehnološkim značajkama poput ugrađenih grudnjaka za bolju potporu, zaštite od UV zračenja i brzosušećim tkaninama otpornim na klor ili kompresiju. To ih čini idealnim za aktivni odmor u znaku plivanja, surfanja, veslanja i sličnih vodenih sportova.

Kao i sve navedeno, ključno je osigurati da odabrani sportski kupaći kostim pravilno pristaje tijelu. Naramenice kupaćeg kostima trebali bi ležati na ramenima bez urezivanja u kožu, a prednji dio kupaćeg kostima trebao bi savršeno prijanjati prsima.