ODVAŽAN STAJLING

Spojila nespojivo: Unatoč visokim temperaturama, slavna ljepotica isfurala vruće hlačice i čizme

26.07.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Slavna trendseterica i bivša Miss Universe Olivia Culpo provodi ljeto u kupanju i druženju s prijateljima. Nakon odmora na španjolskoj obali, Ibizi, u Palm Springsu i Miamiju lijepa brineta vratila se u Los Angeles, a ni posljednji u nizu njezinih stajlinga, onaj koji je odabrala za let avionom, nije razočarao. Doduše, slavna ljepotica je odabrala pomalo neobičan spoj za ovako tople dane - vruće hlačice i čizme do koljena

Jedna od najljepših žena svijeta, bivša Miss Universe Olivia Culpo poznata je po besprijekornom odijevanju u najaktualnije krpice po posljednjoj modi, a njezini stajlinzi nas uvijek uspiju oduševiti. Iako uvijek vrlo svedena, Olivia je ovog puta odabrala odvažnu modnu kombinaciju u kojoj je sletjela u losanđelesku zračnu luku.

  • +10
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Visoke vrućine nisu omele lijepu brinetu da isfura vruće hlačice i visoke čizme - kombinaciju koju nemamo baš često priliku viđati tijekom ljetne sezone. Uz atraktivne vruće hlačice visokog struka s potpisom brenda I Am Gia i efektne crvene čizme do iznad koljena koje potpisuje Giuseppe Zanotti, zanosna brineta kombinirala je upečatljivu majicu s prepoznatljivim logom modne kuće Fendi, bijelu crossbody torbicu s potpisom modne kuće Celine i trendi ring naušnice koje je dizajnirala Jennifer Fisher.

Tijekom boravka u Miamiju slavna brineta oduševila je u bijelom od glave do pete. Olivia je odabrala besprijekornu ljetnu kombinaciju kao stvorenu za šetnju uz plažu i romantične večere s pogledom na more - paper bag hlače udobnih nogavica, moderni crop top i bijele sandale s platformom.

  • +5
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia