NAJTRAŽENIJI MODNI DODATAK

Dobra torba popravlja stvar: Slavna ljepotica nije odoljela hit komadu kojeg svi žele

02.07.2018 u 12:31

Bionic
Reading

Od svog osnutka 2012. pa sve do danas popularnost artističkih torbi od bambusa s potpisom brenda Cult Gaia rasle su iz dana u dan, a danas su jedan od najpoželjnijih dizajnerskih komada, čemu svjedoče i sve veće liste čekanja, kao i činjenica da torbe s ovim potpisom iskaču sa svih društvenih mreža i modnih blogova. Omiljenoj torbi od bambusa nije odoljela ni slavna trendseterica Olivia Culpo

Model i bivša Miss Universe Olivia Culpo koja svojim modnim kombinacijama uveseljava vojsku pratitelja na društvenim mrežama uzela je predah od poslovnih obaveza i uputila se na Ibizu, gdje je uživala u društvu prijatelja. Kao poznata ljubiteljica trendi krpica, lijepa brineta gdje god da se nalazi pazi da uvijek bude u svojem najboljem izdanju, pa se čak ni na odmoru nije odrekla visokih potpetica i dizajnerskih komada.

26-godišnja misica koja je s godinama prerasla u jednu od najutjecajnijih trendseterica današnjice uživala je u jednom restoranu uz plažu ispijajući koktele, a onda je došla na ideju da se uslika i za Instagram pa je brže-bolje prijateljicu angažirala kao fotografa. Nepoznata plavuša pažljivo je slušala Olivijine upute koja je poput profesionalke pozirala ispred fotoobjektiva, a kako i ne bi kada su iza nje godine iskustva.

  • +19
Olivia Culpo pozira s popularnom torbicom brenda Cult Gaia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz ultrakratku haljinu cvjetnog uzorka s potpisom brenda Privacy Please i smeđe sandale na petu slavna ljepotica je shvatila da joj nešto nedostaje za savršen stajling za plažu, pa je odlučila posuditi torbu od prijateljice. Riječ je efektnoj drvenoj torbi dizajnerice Jasmin Larian, koja stoji iza brenda Cult Gaia koji je osvojio svijet.

Cheeeeeeeese

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Spring 18 Bags. Shop them all.

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on