OLIVIA CULPO

U bijelom od glave do pete: Najpoželjnije ljetne hlače lijepoj brineti stoje kao salivene

20.07.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Svaki stajling prelijepe Olivije Culpo, bivše Miss Universe, modela, TV prezenterice i glumice, osmišljen je do najsitnijih detalja, a gdje god da se pojavi, ne može proći nezamijećeno

Slavna brineta egzotičnih crta lica u jednoj se takvoj kombinaciji kao stvorenoj za ljetne vrućine prošetala Miamijem praćena oduševljenim pogledima.

Olivia je iskombinirala trendi paper bag hlače udobnih nogavica s modernim crop topom i bijelim sandalama s platformom.

  • +5
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prelijepa Amerikanka talijansko-irskih korijena ovako stajliš odjevena na brzinu je popila svoju jutarnju kavu dok je žurila naći se svojim prijateljicama. Bijela torba, casual frizura i velike naušnice zaokružili su ovaj cool dnevni look mlade brinete koja je poznata po sjajnim modnim kombinacijama.

Paper bag hlače veliki su modni trend već nekoliko sezona, a prednost im je što fantastično ističu struk i bokove. Sjajno izgledaju i u kombinaciji s crop top modelima topova, bluza ili košulja, kako je to pokazala i sama Olivia. 

  • +9
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznata fashionistica ima prepoznatljiv stil, a tajna je u kombiniranju dizajnerskih krpica i odjeće popularnih high street brendova, poput Zare.

  • +19
Olivia Culpo pozira s popularnom torbicom brenda Cult Gaia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Volim Zaru jer ima trendi stvari koje izgledaju skupo, a jeftine su. Stilovi dolaze i prolaze, ali Zarine cipele su doista odlične. I izgledaju skupo. Kupujem i u Topshopu i H&M-u, a u posljednje vrijeme volim kupovati i online, preko Pretty Little Thinga', otkrila je jednom prigodom ova 26-godišnjakinja.